αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο Tesla στην Ελλάδα

Πως μπορείς να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο Tesla στην Ελλάδα

Τα αυτοκίνητα της Tesla κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοραστικής πίτας. Αλλά πως μπορείς να αγοράσεις ένα Tesla αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα; Με δεδομένο ότι στην χώρα μας δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία.

Όπως σημειώνει το autonomous.gr, αν κάποιος ενδιαφέρεται, η καλύτερη επιλογή είναι να απευθυνθεί σε ανεξάρτητο έμπιστο εισαγωγέα, που θα αναλάβει την όλη διαδικασία εισαγωγής του μοντέλου στην Ελλάδα, τον εκτελωνισμό του, την έκδοση πινακίδων.

Μια άλλη επιλογή είναι η όλη διαδικασία να γίνει μέσω του επίσημου site της Tesla για χώρες της Ευρώπης που δεν διαθέτουν κάποιο Tesla Store, όπως για παράδειγμα η Ελλάδα.

Τέλος, μπορεί ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος να ταξιδέψει στο εξωτερικό, είτε σε κάποιο Tesla store, είτε στην έδρα της εταιρείας επί ευρωπαϊκού εδάφους, στο Tilburg της Ολλανδίας.

Και αυτή η διαδικασία όμως δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη αφού απαιτεί χρόνο και χρήμα για ταξίδια, καθώς θα πρέπει να το παραλάβει ο ίδιος το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο, λόγω της πολιτικής που έχει η εταιρεία ή να πληρώσει κάποια μεταφορική η οποία θα είναι υπεύθυνη για την ασφαλή μεταφορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Τα σενάρια για αντιπροσωπεία στην Ελλάδα

Μέσα στο περασμένο καλοκαίρι πάντως, είχαν κυκλοφορήσει σενάρια για δημιουργία αντιπροσωπείας της Tesla στην Ελλάδα. Όπως είχε γραφτεί τότε, μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος συζητούσε το ενδεχόμενο να φέρει την Tesla στην Ελλάδα. Στόχος μάλιστα ήταν να αναλάβει την εκπροσώπηση της Tesla σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τότε όμως δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη. Μένει να δούμε τι (και αν) θα γίνει…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 9 =