αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα «χτίσεις» μια εταιρία, στην οποία όλοι θα εργάζονται εξ αποστάσεως (Γράφημα)

Πως θα «χτίσεις» μια εταιρία, στην οποία όλοι θα εργάζονται εξ αποστάσεως (Γράφημα)

Το έχουμε ξανά πει: Το νέο τοπίο είναι ιδανικό για να εργαστείς εξ αποστάσεως. Είτε έχεις την δική σου επιχείρηση, είτε είσαι freelancer, είτε εργάζεσαι για κάποια μεγάλη εταιρία. Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει τα δεδομένα πιο απλά. Πλέον μπορείς να εργαστείς από οπουδήποτε, έχοντας απλά μαζί σου το laptop σου.

Βέβαια, δεν είναι όλα… τόσο τέλεια, όπως ίσως θα φαντάζονται κάποιοι. Αφού η εργασία από το σπίτι (ή από άλλον χώρο), χρειάζεται κάποιους «κανόνες». Έτσι ώστε να μπορέσεις να είσαι παραγωγικός και να μην δουλεύεις 24ώρες την ημέρα.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις μερικά tips για να «χτίσεις» μια επιχείρηση όπου όλοι θα εργάζονται εξ αποστάσεως. Για παράδειγμα, είναι χρήσιμο να οργανώνεις μικρά εβδομαδιαία meetings, έτσι ώστε το κάθε μέλος να παραθέτει τα νέα του και τις ιδέες του. Επίσης, κάνε events στα οποία θα συγκεντρώνεται όλη η ομάδα. Φυσικά, επίσης είναι χρήσιμο να βρεις τα digital εργαλείο που θα κάνουν την καθημερινή επικοινωνία σας πιο εύκολη.

Αν η εξ αποστάσεως εργασίας γίνει σωστά, υπάρχουν αρκετά οφέλη.

http://www.dailyinfographic.com/wp-content/uploads/2017/02/Tips-and-Tricks-for-working-from-home-remote-work-infographic-lemonly.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + four =