αρχικηVIRALΠως θα υπολογίσεις ακριβώς πόσα λαμπάκια χρειάζεσαι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Πως θα υπολογίσεις ακριβώς πόσα λαμπάκια χρειάζεσαι για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Τελικά, πόσα λαμπάκια χρειάζεσαι για να στολίσεις ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Υπάρχουν κάποια δεδομένα που μπορείς να λάβεις υπόψη σου, και έτσι να κάνεις έναν υπολογισμό.

«Ο μέσος άνθρωπος έχει συνήθως ένα δέντρο γύρω στο 1,80μ.», λέει η κατασκευάστρια σκηνικών και χειροτέχνης Karin Lidbeck-Brent. «Έτσι, ένας εύκολος, γενικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι για κάθε 30 εκατοστά του δέντρου σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε 150 λαμπάκια» εξηγεί στο realsimple.com

Παρόλα αυτά, αυτός είναι απλώς ένας γενικός οδηγός, μας λέει η Lidbeck-Brent καθώς εξαρτάται πραγματικά από το ύψος του δέντρου σου: Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι ένα ψηλότερο ή φαρδύτερο δέντρο θα χρειαστεί περισσότερα φώτα από ένα μικρό ή λεπτό. Επίσης, οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικές προτιμήσεις όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα μας. Σε κάποιους αρέσει η φωτεινή, υπέρλαμπρη εμφάνιση, ενώ άλλοι θέλουν να εστιάζουν στα στολίδια και όχι στα φώτα και προτιμούν μια λιγότερο φανταχτερή εμφάνιση. Όπως και να έχει, πρέπει επίσης να εξετάσεις πόσο χώρο έχεις για να αποθηκεύσεις όλα αυτά τα φωτάκια για τους μήνες που δεν θα έχεις χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Lidbeck-Brent  μοιράζεται περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πόσες σειρές από χριστουγεννιάτικα φωτάκια χρειάζεσαι για να διακοσμήσεις το δέντρο σου και μας λέει πως η ίδια χρησιμοποιεί περισσότερα φωτάκια στα χριστουγεννιάτικα δέντρα από το μέσο άνθρωπο. Ωστόσο, μας συνιστά να  αγοράσουμε μια ή δυο επιπλέον σειρές σε κάθε περίπτωση. Αν στολίσεις όλο το δέντρο σου και διαπιστώσεις  πως υπάρχει κενό, τότε χρησιμοποίησε την έξτρα σειρά κι ένα καλώδιο επέκτασης, το οποίο θα καλύψεις.

Η σωστή ποσότητα τείνει να είναι 150 φωτάκια ανά 30 εκατοστά, αλλά μπορείς να αγοράσεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια με περισσότερα φωτάκια. Έτσι 200 φωτάκια/30εκατοστά θα λειτουργούσαν καλύτερα αν θέλεις να έχεις ένα πολύ φωτεινό δέντρο, ενώ αν επιλέξεις 100 φωτάκια/30εκατοστά θα έχεις μια λιγότερο λαμπερή εμφάνιση. «Καθορίστε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας πριν αρχίσετε να διακοσμείτε. Αν θέλετε τα στολίδια σας να φαίνονται και να είναι ο πρωταγωνιστής, χρησιμοποιήστε λιγότερα φώτα. Αν το παρακάνετε με τα φώτα, η αντανάκλαση θα τυφλώσει τα στολίδια σας, ώστε να μην μπορείτε να τα δείτε», λέει η Lidbeck-Brent.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 13 =