αρχικηVIRALΠως θα σου φαινόταν να ταξιδέψεις στην Ευρώπη με το θρυλικό Venice Simplon-Orient-Express; Τα νέα δρομολόγια ξεκινούν μέσα στο 2021

Πως θα σου φαινόταν να ταξιδέψεις στην Ευρώπη με το θρυλικό Venice Simplon-Orient-Express; Τα νέα δρομολόγια ξεκινούν μέσα στο 2021

Αν είσαι από τους λάτρεις των ταξιδιών με τρένο, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει. Το θρυλικό Venice Simplon-Orient-Express ξεκινά νέα ταξίδια το 2021, βάζοντας 5 νέους σταθμούς επιβίβασης στην διαδρομή του. Αυτοί θα είναι στις πόλεις: Ρώμη, Φλωρεντία, Γενεύη, Βρυξέλλες και Άμστερνταμ.

Όπως διαβάζουμε στο travelandleisure.com, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με το τρένο -το οποίο περιλαμβάνει 17 ανακαινισμένα βαγόνια- από τη Φλωρεντία και τη Ρώμη, πριν περάσουν τις ιταλικές λίμνες και τα ελβετικά βουνά, για να φτάσουν στο Παρίσι. Από εκεί, η διαδρομή με το τρένο θα περάσει από το πέρασμα Brenner και θα διασχίσει είτε τη Γενεύη με προορισμό τη Βενετία, είτε θα ξεκινήσει μια περιήγηση σε τρεις πόλεις της Ευρώπης – το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ.

Με τις νέες προσθήκες στους προορισμούς, το πρόγραμμα του Venice Simplon-Orient-Express είναι το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει ποτέ.

Οι τιμές: Το πακέτο δύο διανυκτερεύσεων περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε κάποια πολυτελή καμπίνα του τρένου και μία διανυκτέρευση σε ένα ξενοδοχείο Belmond, με την τιμή να ξεκινά από 2.735 δολάρια ανά άτομο. Ενώ υπάρχουν και πακέτα με περισσότερες διανυκτερεύσεις- εκεί βέβαια οι τιμές είναι πολύ υψηλότερες. Tα πακέτα περιλαμβάνουν μεταφορές από και προς τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθημερινό πρωινό και γεύματα στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, αλλά και πάνω στο τρένο.

Σημειώστε ότι τα γεύματα on board θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστα καθώς παρασκευάζονται με φρέσκα υλικά από Γάλλους σεφ.

Αν πάντως ενδιαφέρεστε, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να κάνετε κράτηση εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 19 =