αρχικηVIRALΠως θα καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί χωρίς να στο λέει: Εδώ είναι 6 σημάδια

Πως θα καταλάβεις ότι κάποιος σε αντιπαθεί χωρίς να στο λέει: Εδώ είναι 6 σημάδια

Είναι πιθανό να έρχεσαι σε επαφή με πολλά άτομα, στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Και μάλλον… δεν σε συμπαθούν όλοι. Ακόμα κι αν δεν στο δείχνουν, είναι πιθανό κάποιοι να σε αντιπαθούν. Οι περισσότεροι μάλιστα βάζουν ένα ψεύτικο προσωπείο και κρύβονται πίσω από αυτό. Σου δείχνουν, έτσι, ότι σε συμπαθούν, αλλά στην πραγματικότητα σε αντιπαθούν.

Μπορείς όμως να καταλάβεις κάποια πράγματα. Αρκεί να κοιτάξεις πιο προσεκτικά. Εδώ είναι λοιπόν 6 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σε αντιπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει ευθέως.

Είναι πάντα απότομος μαζί σου

Οι απαντήσεις σε ότι και να τους ρωτήσεις είναι μονολεκτικές. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν να ανοίξουν συζήτηση μαζί σου. Μην το μπερδεύεις με την αμηχανία, όμως. Αυτοί που σε αντιπαθούν σου δίνουν σύντομες και κοφτές απαντήσεις που δεν αφήνουν περιθώριο για συζήτηση.

Η γλώσσα του σώματος

Μόνο και μόνο από τον τρόπο που στέκονται και σου μιλάνε μπορείς να καταλάβεις ότι σε αντιπαθούν. Προσπαθούν να αποφύγουν το βλέμμα σου και, γενικά, είναι γυρισμένοι προς οποιαδήποτε άλλη κατεύθυνση πέρα από τη δική σου.

Δεν σε εμπιστεύεται

Αν είσαι σε μια παρέα ή σε μια ομάδα στο γραφείο, και μαθαίνεις πάντα… τελευταίος τα νέα, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Το ίδιο ισχύει και σε μια οποιαδήποτε ανθρώπινη σχέση. Δείχνει ότι ο άλλος δεν σε εμπιστεύεται. Δεν θέλει να μαθαίνεις άμεσα τα νέα του. Και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει και η γνώμη του.

Τον εκνευρίζεις

Μπορεί να είχαν πολύ καλή διάθεση πριν, αλλά με το που ανταλλάξατε έστω και μία κουβέντα, ή ένα βλέμμα, κάτι άλλαξε αμέσως! Ο εκνευρισμός είναι φανερός κάθε φορά που μιλάτε.

Σε χαιρετά μηχανικά

Αν σε χαιρετάνε απλά για να σε χαιρετήσουν και βλέπεις ότι το χαμόγελό τους είναι παγωμένο και ψεύτικο, τότε σε αντιπαθούν! Μάλλον δεν μπορούν να σε αποφύγουν εντελώς (π.χ. αν είστε στο ίδιο γραφείο) και έτσι σε χαιρετούν… με το ζόρι.

Σε αποφεύγει

Αυτό θα μπορούσε να είναι συνέχεια του παραπάνω point. Προσπαθούν να αποφύγουν να σε κοιτάξουν στα μάτια, να σε χαιρετήσουν και να έχουν πολλές επαφές μαζί σου. Δεν είναι, όμως, ότι δεν έχουν απλά διάθεση και θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Στην πραγματικότητα σε αντιπαθούν και θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις μαζί σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − four =