αρχικηVIRALΠως θα καταλάβεις ότι ένα άτομο σε συμπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει. Εδώ είναι 7 σημάδια

Πως θα καταλάβεις ότι ένα άτομο σε συμπαθεί, ακόμα κι αν δεν στο λέει. Εδώ είναι 7 σημάδια

Όλοι θέλουμε να είμαστε συμπαθείς. Στον φιλικό κύκλο μας ή στο γραφείο. Αλλά πως μπορείς να καταλάβεις ότι ένα άτομο σε συμπαθεί, χωρίς καν να στο πει;

Δεν πρέπει να έχεις αμφιβολίες. Έτσι, μπορεί να είναι χρήσιμο να κατανοήσετε ποια είναι τα σημάδια, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως σημείο αναφοράς. Παρακάτω, θα δείτε 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος/α σε συμπαθεί, σύμφωνα με την ψυχολογία.

1. Γελάνε με τα αστεία σου, ακόμα κι όταν δεν είναι πετυχημένα

Όταν κάποιος σας συμπαθεί, θα κάνει τα πάντα για να σας κάνει να νιώσετε ότι σας δίνει αξία. Όταν αρχίζετε να λέτε αστεία και δεν γελάει κανείς εκτός από ένα άτομο, αυτό το άτομο πιθανότατα να σας συμπαθεί περισσότερο από όσο μπορείτε να καταλάβετε.

2. Σας κάνουν κομπλιμέντα

Όταν κάποιος σας συμπαθεί ή ενδιαφέρεται για εσάς, θα σας κάνει κομπλιμέντα. Μπορεί να σας κάνουν κομπλιμέντα για τον τρόπο που είστε ντυμένοι ή κάτι άλλο για εσάς. Αν κάποιος που σας συμπαθεί σας κάνει κομπλιμέντα, τότε πιθανότατα θα τον συμπαθήσετε και εσείς.

3. Θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου

Μπορεί να ακούγεται σαν κοινή λογική, αλλά εκεί πάλι, συχνά αμφιβάλλουμε. Μπορεί να πιστεύουμε ότι είναι πολύ καλό για να είναι αλήθεια ότι κάποιος μας συμπαθεί. Ωστόσο, αν κάποιος προσπαθεί πάντα να περνά χρόνο μαζί σου, τότε ναι έχει αυξημένο ενδιαφέρον για εσένα.

4. Γέρνουν προς το μέρος σας

Δώστε προσοχή στη γλώσσα του σώματος, καθώς λέει πολλά για τα συναισθήματα κάποιου προς εσάς. Αν κάποιος τραβιέται πίσω όταν είναι κοντά σας και σταυρώνει τα χέρια του, δημιουργεί απόσταση και πιθανότατα δεν σας συμπαθεί. Αντίθετα, όταν κάποιος γέρνει προςτα εσένα όταν είσαι κοντά σου, του αρέσεις.

5. Σε αντιγράφουν

Είναι στη φύση μας να ”καθρεφτίζουμε” τους ανθρώπους που μας αρέσουν. Μπορεί να πούμε παρόμοιες λέξεις ή ακόμα και να κινούμαστε με παρόμοιο τρόπο. Όταν κάποιος προσπαθεί να είναι… σαν εσάς, είναι καλό σημάδι ότι σας συμπαθεί.

6. Προσπαθούν να σε κάνουν να γελάσεις

Ειδικά οι άντρες θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν μια γυναίκα να γελάσει αν τους αρέσει. Ωστόσο, αυτό το κάνουν και οι γυναίκες. Αν κάποιος πει κάτι αστείο και μετά σε κοιτάξει για αντίδραση, σε συμπαθεί.

7. Παρατεταμένη οπτική επαφή

Η παρατεταμένη οπτική επαφή είναι ένα από τα πιο σημάδια ότι κάποιο άτομο σε συμπαθεί ή τουλάχιστον ενδιαφέρεται για αυτά που λες. Η επαφή με τα μάτια σηματοδοτεί ότι έχετε τραβήξει την προσοχή του άλλου. Τα παρατεταμένα βλέμματα είναι ένας από τους τρόπους για να καταλάβεις αν κάποιος ε συμπαθεί ή όχι, καθώς όσο περισσότερο κρατά οπτική επαφή, τόσο περισσότερη ατμόσφαιρα οικειότητας δημιουργείται. Όσο λιγότερη οπτική επαφή έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι ο άλλος να αισθάνεται άβολα και μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε μια άλλη προσέγγιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εννέα σοφές φράσεις από τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο Tony Robbins που θα σε κάνουν να σκεφτείς διαφορετικά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =