αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα καταλάβεις αν ένα προφίλ στο Instagram ή στο Twitter έχει ψεύτικους followers

Πως θα καταλάβεις αν ένα προφίλ στο Instagram ή στο Twitter έχει ψεύτικους followers

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να χτίσουν το δικό τους κοινό στα social media. Και στην συνέχεια κλείνουν συμφωνίες με διάφορα brands ή κάνουν ιντερνετικές πωλήσεις σε αυτό το κοινό, έτσι ώστε να έχουν έσοδα.

Αλλά εδώ υπάρχει και ένα άλλο φαινόμενο: Κάποιοι δημιουργούν το δικό τους κοινό με… ψεύτικους followers. Το θετικό είναι ότι μπορείς να καταλάβεις ποιοι προχωρούν σε τέτοιες πρακτικές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του metro.co.uk ένας λογαριασμός για κάθε 1.000 followers θα πρέπει να λαμβάνει περίπου 30 like ανά φωτογραφία ή tweet. Αν η αναλογία είναι πολύ διαφορετική, ίσως κάτι δεν πάει καλά.

Ενας άλλος τρόπος είναι να παρατηρήσετε πόσα σχόλια συγκεντρώνει σε κάθε ανάρτηση που έχει το προφίλ. Σύμφωνα με έρευνες κάποιος με 5.000 followers στο Instagram πρέπει να έχει περίπου 13 σχόλια ανά φωτογραφία που ανεβάζει.

Τέλος δείτε ποιοι είναι οι followers και παρατηρήστε τα προφίλ τους. Ελέγξτε την εικόνα προφίλ, αν είναι γενική (με πηγή το Google) ή το τυπικό σύμβολο του Twitter ή του Instagram. Αν ακολουθούν πλήθος λογαριασμών αλλά δεν έχουν ακόλουθους. Δείτε επίσης αν δεν έχουν κάνει αρκετές αναρτήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =