αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως θα δεις ποιοι σε έχουν κάνει unfollow στο Facebook

Πως θα δεις ποιοι σε έχουν κάνει unfollow στο Facebook

Οι… διαγραφές ατόμων από τις λίστες των FB Friends μας στην εποχή μας, δεν είναι κάτι σπάνιο. Όλοι σχολιάζουν τα πάντα, και με αρκετά θέματα να πολώνουν, έρχονται οι σχετικές διαγραφές. Μπορεί να το έχεις κάνει και εσύ κατά καιρούς. Να έχεις διαγράψει άτομα από την λίστα των φίλων σου για να ησυχάσεις.

Αλλά οι άλλοι μπορεί να έχουν το ίδιο συναίσθημα για εσένα. Πως θα καταλάβεις όμως ποιοι σε έχουν κάνει unfollow στο Facebook;

Unfriend VS Unfollow

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσουμε, είναι ποια είναι η διαφορά μεταξύ του να είσαι unfriend και unfollow; Η κατάργηση φιλίας με κάποιον διαχωρίζει εντελώς τους λογαριασμούς σας. Δεν θα υπάρχουν πλέον σε καμία λίστα φίλων σας και τίποτα από τη ροή τους δεν θα εμφανίζεται στη δική σας. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν μπορούν να σας στείλουν απευθείας μήνυμα, αλλά πρέπει να σας ζητήσουν να σας στείλουν ένα μήνυμα. Το unfollowing είναι πολύ πιο αθόρυβο. Θα παραμείνετε στη λίστα φίλων του άλλου, αλλά τίποτα από αυτά που δημοσιεύει δεν θα καταλήξει στη ροή σας. Μπορούν ακόμα να σας στείλουν μήνυμα και θα εξακολουθείτε να εμφανίζεστε στη λίστα φίλων τους.

Πώς να δείτε ποιος σας έκανε unfollow στο Facebook

Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε εάν κάποιος σας έχει κάνει unfriend ή unfollow. Το πρώτο είναι αρκετά απλό: Χειροκίνητα. Αναζητήστε στη λίστα φίλων σας ένα άτομο που υποπτεύεστε ότι σας έχει αφαιρέσει από φίλο και αν δεν εμφανίζεται εκεί, οι υποψίες σας μπορεί να είναι σωστές. Φυσικά, αυτό το άτομο μπορεί να έχει απενεργοποιήσει ή να έχει διαγράψει τον λογαριασμό του στο Facebook, οπότε ίσως είναι καλύτερο να αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

Για να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει κάνει unfollow, ο Michael Vaughan, ειδικός ψηφιακού μάρκετινγκ στην Emerald Digital μοιράστηκε ένα υπέροχο κόλπο με το Reader’s Digest. «Για να δείτε τους τρέχοντες ακολούθους σας, μεταβείτε στην καρτέλα ‘Περισσότερα’ που βρίσκεται στη σελίδα του προφίλ σας και κάντε κλικ στο ‘Ακόλουθοι’», είπε ο Vaughan. «Αν λείπει κάποιος που εξακολουθεί να είναι στη λίστα των φίλων σας, σημαίνει ότι σας έχει κάνει unfollow».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα δεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =