αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως θα γνωρίζεις ότι ήρθε η ώρα για την μεγάλη κίνηση»: Ο συνιδρυτής του Twitter λέει το πλάνο του

«Πως θα γνωρίζεις ότι ήρθε η ώρα για την μεγάλη κίνηση»: Ο συνιδρυτής του Twitter λέει το πλάνο του

Πολλές φορές, λέμε ότι πρέπει να παίρνουμε το ρίσκο και να κάνουμε την μεγάλη κίνηση. Είτε αυτή αφορά τη δημιουργία μια νέας επιχείρησης, είτε ένα επόμενο βήμα στην καριέρα μας. Αλλά στην πραγματικά, πότε τελικά είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε την μεγάλη κίνηση;

Ο συνιδρυτής του Twitter, Biz Stone, δίνει τη δική του οπτική. ‘Η για να είμαστε πιο ακριβής, λέει τι ακριβώς έκανε αυτός, και πέτυχε την «εκτόξευση».

«Πάντα ακολουθούσα έναν πρόσωπο. Ποτέ τα χρήματα ή ένα brand. Όταν έφυγα από τη Google, το έκανα επιδή έφυγε ο Evan Williams. Μαζί φτιάξαμε την Odeon, μια podcasting startup» λέει ο ίδιος, μιλώντας στο inc.com.

Και συμπληρώνει: «Μετά ακολούθησα το Jack Dorsey, ο οποίος σήμερα είναι CEO του Twitter. Πάντα συνδεόμουν με ένα άτομο πιο έξυπνο από εμένα. Αυτό με ώθησε μπροστά. Δε υπήρχε κάποιο master plan».

Όσο για το τι θα συμβούλευε πλέον τους startuppers, ο Biz Stone λέει ότι θα πρέπει να φτιάχνουν ένα αρχικό πρωτότυπο, έτσι ώστε να δουν αν η ιδέα τους δουλεύει. Και να γίνουν οι διορθώσεις. Όπως εξηγεί, όταν ο ίδιος επένδυσε πρώτη φορά στο Slack, αυτό ήταν μια πλατφόρμα για video games. Στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι τα εργαλεία επικοινωνίας που είχε, ήταν από μόνα τους μια επιχείρηση! «Πρέπει αν ξεκινήσεις από κάπου, για να δεις που θα σε οδηγήσει αυτό» καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + five =