αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως θα βρεις τους πρώτους σου πελάτες»: Ένας συνιδρυτής παραθέτει τη συμβουλή του μέσα σε 1μισι λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πως θα βρεις τους πρώτους σου πελάτες»: Ένας συνιδρυτής παραθέτει τη συμβουλή του μέσα σε 1μισι λεπτό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αρχή σε μια νέα επιχείρηση είναι πάντα δύσκολη. Πως, άραγε, μπορείς να βρεις τους πρώτους σου πελάτες, όταν δεν διαθέτεις κάποιο γνωστό brand στα χέρια σου και όταν πιθανότατα δεν έχεις μεγάλο μπάτζετ για διαφήμιση; Την δική του απάντηση δίνει ο συνιδρυτή της Klipfolio, Allan Wille. Μέσα σε λιγότερο από 1μισι λεπτό, όπως θα δεις στο παραπάνω βίντεο.

«Εστίασε στο προϊόν σου. Εστίασε σε κάτι που να δημιουργεί αξία. Μην ανησυχείς για οτιδήποτε άλλο. Μην ανησυχείς για την χρηματοδότηση, μην ανησυχείς για το μετοχικό κεφάλαιο ή για τους άλλους» λέει αρχικά ο πετυχημένος επιχειρηματίας.

Πρέπει να έχεις στα χέρια σου ένα προϊόν που θα το έχει ανάγκη η αγορά και θα το αγαπήσουν οι άνθρωποι. Μόλις βρεις τους πρώτους πελάτες σου, στη συνέχεια θα μπορέσεις να κάνεις στην πράξη κι άλλες βελτιώσεις. «Αυτές θα είναι πολύ δύσκολες ημέρες. Εκεί δεν υπάρχει πολλή δόξα και πολλά χρήματα», τονίζει ο Wille.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 4 =