αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα βγάλεις 500 ευρώ τον μήνα μέσα από το Fiverr

Πως θα βγάλεις 500 ευρώ τον μήνα μέσα από το Fiverr

Για το Fiverr έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα marketplaces στον κόσμο, όπου freelancers μπορούν να βρουν δουλειές. Φυσικά μπορεί να γίνει και το αντίστροφο: Να ψάχνεις εσύ δηλαδή έναν επαγγελματία για να σου κάνει μια δουλειά, και να τον βρεις μέσα από την διάσημη πλατφόρμα, η οποία λειτουργεί από το 2009.

Τι υπηρεσίες μπορείς να βρει κάποιος στο Fiverr; Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Όπως για παράδειγμα: Web design, SEO, WordPress, στήσιμο online eshops, κατασκευή logo, κατασκευή ebook, κατασκευή blog / site, κατασκευή mobile application, μετάφραση κειμένων, κατασκευή βίντεο, dropshipping, δημιουργία άρθρων, Social Media.

Αν λοιπόν είσαι freelancer και παρέχεις κάποια υπηρεσία σαν τις παραπάνω -και όχι μόνο- τότε μπορείς να ψαχτείς μέσα από την πλατφόρμα.

Στην εν λόγω πλατφόρμα μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό οποιοσδήποτε, σε όποια χώρα και αν βρίσκεται. Και να αρχίσει να πουλά ή να αγοράζει υπηρεσίες. Το Fiverr κερδίζει χρήματα χρεώνοντας 20% (τους Freelancers) ανα συναλλαγή. Τα χρήματα μπορείς να τα μεταφέρεις στον τραπεζικό σου λογαριασμό ή στο PayPal Account σου.

Στην αρχή μπορείς να πεις σε φίλους να αγοράσουν τις 2-3 πρώτες υπηρεσίες βάζοντας καλή κριτική για να σε βοηθήσουν στο να πάρεις τις πρώτες καλές κριτικές- είναι σημαντικό για το profile των νέων πωλητών. Είναι επίσης χρήσιμο να φτιάξεις ένα πολύ καλό profile βλέποντας παραδείγματα από άλλους επιτυχημένους freelancers. Ένα ακόμα tip που προτείνουν πολλοί επαγγελματίες, είναι να ξεκινήσεις με χαμηλότερες τιμές έτσι ώστε να προσελκύσεις πελάτες, και στην συνέχεια να ανέβεις σε πιο πάνω επίπεδα.

Υπάρχουν ήδη Έλληνες που βγάζουν 500 ευρώ κάθε μήνα μέσα από το Fiverr. Κάποιοι άλλοι φυσικά βγάζουν και περισσότερα. Ωστόσο ακόμα και ένα τέτοιο ποσό είναι καλό ως έξτρα εισόδημα κάθε μήνα. Στην συνέχεια αν είναι καλές οι υπηρεσίες που παρέσεις, έχεις πιθανότητες να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

Για αρχή, φτιάξε το προφίλ σου και ξεκίνα τη δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 1 =