αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως θα βγάλεις τα πρώτα σου λεφτά μέσω Instagram: Οι 4 κινήσεις

Πως θα βγάλεις τα πρώτα σου λεφτά μέσω Instagram: Οι 4 κινήσεις

Δες την θετική πλευρά: Ναι, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις τα προφίλ σου στα social media. Πιθανότατα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο- και την περισσότερη ώρα κάθεσαι στο σπίτι, μπροστά από μια οθόνη. Μην αναλωθείς λοιπόν μόνο στο να βλέπεις ταινίες και σειρές. Μπορείς να χτίσεις το δικό σου κοινό, και μόλις η «περιπέτεια» με τον ιό μείνει πίσω μας, θα έχεις ήδη δημιουργήσει δυνατά social προφίλ.

Το αμερικανικό inc.com, παρουσιάζει… το business πλάνο. Είναι 4 κινήσεις που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις να βγάλεις τα πρώτα σου 1.000 δολάρια (ή τα αντίστοιχα ευρώ) μέσω Instagram.

1- Δημοσίευσε με συνέπεια

Είναι σημαντικό, να δείχνεις μια συνέπεια. Αποφάσισε το πόσες αναρτήσεις θα κάνεις. Μπορεί να είναι 1 κάθε ημέρα, πολλές κάθε ημέρα ή μερικές μέσα σε μια εβδομάδα. Ένα είναι σίγουρο: Όποιο πλάνο κι αν επιλέξεις, πρέπει να παραμείνεις συνεπής σε αυτό. Επίσης, πόσταρε ποιοτικό περιεχόμενο, που σχετίζεται με το πεδίο σου. Και δεν χρειάζεται να έχεις μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή για να ξεκινήσεις. Αρκεί ένα smartphone.

2- Αλληλεπίδρασε

Η δουλειά σου δεν σταματά με την δημοσίευση των posts. Αλληλεπίδρασε με τους χρήστες. Απάντα στα σχόλια. Ακολούθα και εσύ άλλους, και κάνε σχόλια στις φωτογραφίες τους. Δημιούργησε ένα «ζωντανό» προφίλ. Το οποίο θα είναι ενδιαφέρον για τους άλλους.

3- Hashtags

Είναι δεδομένο, ότι ένα από τα βασικά στοιχεία του Instagram, είναι τα hashtags. Μπορείς να βάλεις μέχρι 30 σε μια ανάρτηση. Με αυτά, θα σε εντοπίσουν ακόμα και άνθρωποι που δεν σε ακολουθούν. Και θα διευρύνεις το κοινό σου.

4- Έλα σε επαφή με brands

Και τώρα η μεγάλη στιγμή: Να έρθεις σε επαφή με brands και να κλείσεις συνεργασίες. Πριν από αυτό, βεβαιώσου ότι έχεις χτίσει ένα καλό προφίλ, με αρκετές χιλιάδες ακολούθους. Επικοινώνησε με εταιρίες και δες το πως μπορείς ενδεχομένως να συνεργαστείς μαζί τους. Μη ξεχνάς, ότι πλέον έχεις ένα δικό σου κοινό. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο και για τα brands. Δεν θα γίνεις πλούσιος μέσα σε μια νύχτα, όμως αν ξεκινήσεις τώρα, και με τα σωστά βήματα, μπορείς να γίνεις ένας επαγγελματίας του Instagram.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =