αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Πως θα αναπτύξεις το προφίλ σου στο Instagram»: Ο Gary Vaynerckuk παραθέτει 2 μυστικά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πως θα αναπτύξεις το προφίλ σου στο Instagram»: Ο Gary Vaynerckuk παραθέτει 2 μυστικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί χρησιμοποιούν το Instagram για να περνούν την ώρα τους, και να διαμοιράζονται τα νέα τους με φίλους και γνωστούς. Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία, που έχει κάνει έντονη την παρουσία της. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι που αναπτύσσουν ένα μεγάλο κοινό στο Instagram, και στην συνέχεια κάνουν business. Δημιουργούν ένα δικό τους brand ή κλείνουν διαφημιστικές συμφωνίες με άλλες εταιρίες.

Ας ξεκινήσουμε όμως από το βασικό ερώτημα: Πως μπορείς να αναπτύξεις το κοινό σου στην πλατφόρμα; Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, παραθέτει την άποψη του μέσα σε μόλις 1 λεπτό. Καταρχήν, σε αντίθεση με ότι ίσως πιστεύουν αρκετοί, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς… 20 hashtags για μια ανάρτηση. Eίναι υπερβολικά πολλά.

Επίσης, δεν θα καταφέρεις τίποτα, με το να στέλνεις μηνύματα… σε όλους τους influencers, με σκοπό να σε βοηθήσουν. Δεν θα καταφέρεις τίποτα με το να στείλεις απλά ένα μήνυμα σε έναν άνθρωπο που έχει 800 χιλ. followers. Κάνε συντομευμένες κινήσεις, και εξήγησε τους τι μπορείς να τους προσφέρεις και τους ενδιαφέρει.

«Αλλά υπάρχει ένας τρόπος, με τον οποίο σας υπόσχομαι ότι δεν θα χτίσετε το προφίλ σας στο Instagram: Με το να μην κάνετε τίποτα! Με το να κάθεστε και να πίνετε μπύρες με τους φίλους σας», λέει με νόημα ο γνωστός businessman.

How to Grow On Instagram

Whether or not you’re going to go all-in on Instagram, you should still take the platform seriously .. very seriously. It's an absolute monster and is showing zero signs of slowing down. ??????

Posted by Gary Vaynerchuk on Donnerstag, 15. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 11 =