αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως είναι να δουλεύεις στην Airbnb: Μια νεαρή προγραμματίστρια καταγράφει το 24ωρο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως είναι να δουλεύεις στην Airbnb: Μια νεαρή προγραμματίστρια καταγράφει το 24ωρο της (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μια από τις εταιρίες στις οποίες όλοι θα ήθελαν να εργαστούν. Η Luba Yudasina το έχει καταφέρει. Πρόκειται για μια νεαρή software engineer, η οποία εργάζεται στον τεχνολογικό γίγαντα. Μέσα από ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, παρουσιάζει το πως είναι το 24ωρο της.

Η ημέρα της ξεκινά αρκετά πρωί, στις 7:00. Ετοιμάζεται, και στις 7:50 φεύγει για το γραφείο. Σημείωση: Φτάνει στο γραφείο μέσα σε μόλις 14 λεπτά. Λίγο αργότερα, τρώει πρωινό μέσα στην Airbnb και τσεκάρει τα emails της. Μετά ξεκινά το κυρίως μέρος της δουλειάς. Ενώ είναι χαρακτηριστικό, ότι σε κανένα σημείο της εργάσιμης ημέρας δεν φαίνεται να έχει κάποιον προϊστάμενο πάνω από το κεφάλι της.

Τα γραφεία μοιάζουν αχανή και πολυτελή, με την ημέρα να περιλαμβάνει και άλλα διαλείμματα για καφέ και φαγητό. Το απόγευμα η ίδια αποχωρεί από το γραφείο. Έρχεται η ώρα για άλλες δραστηριότητες όπως το γυμναστήριο. Η ημέρα της ολοκληρώνεται κατά τις 10:29 το βράδυ. Εντάξει, αρκετά νωρίς, ειδικά για τα… ελληνικά δεδομένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =