αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως είναι να δουλεύεις από το σπίτι: Ξεκίνησε να το κάνει και ο Warren Buffett

Πως είναι να δουλεύεις από το σπίτι: Ξεκίνησε να το κάνει και ο Warren Buffett

Σε δεδομένα… κορονοιού έχει μπει και ο Warren Buffett. Ο 89χρονος δισεκατομμυριούχος εργάζεται πλέον από το σπίτι του. Όπως σημειώνει το Yahoo Finance ο Buffett δουλεύει εξ αποστάσεως, και η καθημερινότητα του δεν έχει αλλάξει πολύ. Απλά πίνει περισσότερη… Coca Cola. O ίδιος άλλωστε ξόδεψε πάνω από 1 δισ. δολάρια για να αγοράσει μετοχές της Coca Cola το 1988.

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, ο Buffett δεν είχε αποφασίσει να εργάζεται από το σπίτι. Εξακολουθούσε να εργάζεται από τα κεντρικά γραφεία της Berkshire Hathaway. «Όσον αφορά τη μεταβολή της ζωής μου, δεν άλλαξα πραγματικά πολλά» έλεγε ο ίδιος στο Yahoo Finance εκείνες τις ημέρες. «Αλλά θα μπορούσα να εργαστώ στο σπίτι εύκολα, και έτσι θα μπορούσαν οι άλλοι άνθρωποι στο γραφείο», τόνισε.

Κάτι που τελικά ξεκίνησε να κάνει από την Κυριακή. Έτσι θα συνεχίσει να εργάζεται σε καθημερινή βάση. Με την εταιρία να ξεκαθαρίζει ότι ο Buffett αισθάνεται «καλά 100%».

Φυσικά ο Buffett δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, από ένα σημείο και μετά. Αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο μεγάλης ηλικίας που θεωρητικά ανήκει στις ευπαθείς ομάδες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 15 =