αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως είναι μια τυπική ημέρα μου»: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης περιγράφει την ανατρεπτική καθημερινότητα του (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πως είναι μια τυπική ημέρα μου»: Ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης περιγράφει την ανατρεπτική καθημερινότητα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Κωνσταντίνος Δασκαλάκης είναι ένας «ποπ σταρ» στον τομέα του. Ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει από νεαρή ηλικία, να λύσει τον Γρίφο του Νας, και τώρα είναι αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ. Πως είναι όμως μια τυπική ημέρα του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη;

«Δυστυχώς δεν έχω σταθερό πρόγραμμα», λέει αρχικά ο ίδιος.

Σε αυτό παίζουν ρόλο και τα συχνά ταξίδια που κάνει, τα οποία ανατρέπουν το πρόγραμμα. Ενώ εξηγεί πως όταν επικοινωνείς με νέους ανθρώπους, πάντα προκύπτουν νέα πράγματα να κάνεις. Λέει και κάτι που ίσως δεν περιμέναμε: «Πάντα ζήλευα ανθρώπους που δουλεύουν 9 με 6». Αλλά τονίζει ότι στην δουλειά του το πρόγραμμα δεν είναι έτσι, γιατί όλοι είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν. Και μια καλή ιδέα μπορεί να προκύψει ακόμα και αργά το βράδυ! Δες όλη την περιγραφή του Κωνσταντίνου Δασκαλάκη στο παραπάνω βίντεο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + 5 =