αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως δύο Millennials έβγαλαν πάνω από 1 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα χρόνο. Με ένα app που στηρίχτηκε στο Instagram

Πως δύο Millennials έβγαλαν πάνω από 1 εκατ. δολάρια μέσα σε ένα χρόνο. Με ένα app που στηρίχτηκε στο Instagram

Λένε ότι οι ευκαιρίες είναι παντού γύρω σου. Αρκεί να μπορέσεις να τις εντοπίσεις. Κάπως έτσι κινήθηκαν οι Alfonso Cobo (25 χρονών) and McCune (23 χρονών). Οι δύο Millennials είδαν την «τρέλα» που έχει δημιουργηθεί με τα Stories στο Instagram. Και έφτιαξαν το app Unfold. Τι κάνει αυτό με απλά λόγια; Σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις κάποια curated templates στα Stories σου. Και όχι μόνο. Μπορείς, δηλαδή, να έχεις κάποιες παραπάνω επιλογές σε ότι αφορά π.χ. το φόντο, τις γραμματοσειρές ενώ μπορείς να φτιάξεις ακόμα και κολάζ φωτογραφιών.

Μια ανάγκη που, από ότι φαίνεται, είχαν πολλοί χρήστες, αλλά και influencers ή εταιρίες. Δεν είναι τυχαίο, ότι το app που έφτιαξαν οι δύο νέοι, χρησιμοποιείται από ανθρώπους όπως η Selena Gomez ή κολοσσούς όπως η Four Seasons.

https://image.cnbcfm.com/api/v1/image/105423239-1535572224259unfold5l4a0580.jpg?v=1538601199&w=1400&h=950

Η επιτυχία ήρθε γρήγορα για τους δύο συνιδρυτές. Όπως λένε οι ίδιοι στο CNBC, μέσα στον πρώτο χρόνο η επιχείρηση τους κατέγραψε έσοδα άνω των 1 εκατ. δολαρίων. Μάλιστα, προσφορά που έλαβαν μέσα στο 2018, ανέβασε την συνολική αξία της εταιρίας στα 10 εκατ. δολάρια.

Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί. Από τον Ιούλιο του 2018, όταν το Instagram λάνσαρε τα Q&A, το App έχει 75.000 λήψεις την ημέρα, κατά μέσο όρο. Με ανοδική πορεία.

Οι εξελίξεις αυτές δεν άφησαν ασυγκίνητο και το ίδιο το Instagram. Στις 12 Αυγούστου 2018, το Instagram ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους του Unfold. Η εταιρεία θέλησε να συνεργαστεί με την εφαρμογή, για να βοηθήσει τα brands να δημιουργήσουν καλύτερο περιεχόμενο για τα Instagram Stories. Το Instagram διαθέτει πλέον το Unfold ως μια ‘συνιστώμενη εφαρμογή’ για να βοηθήσει τα brands “να δημιουργούν εύκολα next-level Stories ads”.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τι ακριβώς κάνει το Unfold. Αν δεν το γνωρίζετε ήδη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − two =