αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως δημιούργησε και πως ξοδεύει τα 89 δισ. δολάρια που έχει στα χέρια του ο Bill Gates (ΒΙΝΤΕΟ)

Πως δημιούργησε και πως ξοδεύει τα 89 δισ. δολάρια που έχει στα χέρια του ο Bill Gates (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bill Gates είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πετυχημένους και καινοτόμους επιχειρηματίες που έχουν περάσει από αυτόν τον πλανήτη. Το Business Insider, σε νέο βίντεο του, παραθέτει το πως ο Mr Microsoft, «έχτισε» την τεράστια περιουσία του. Αλλά και πως ξοδεύει τα χρήματα που έχει στα χέρια του, τα οποία φτάνουν τα 89 δισ. δολάρια.

Αν ξόδευε 1 εκατ. δολάρια την ημέρα, θα του έπαιρνε… 245 χρόνια, για να ξοδέψει όλη την περιουσία του.

Η «εκτόξευση» ξεκίνησε το 1975, όταν ίδρυσε την Microsoft. To 1987 έγινε ο νεότερος δισεκατομμυριούχος του τότε κόσμου. Το 1995 λάνσαρε τα Windows ’95. Η επιτυχία ήταν τεράστια, με τον Gates να γίνεται ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Το 2008 αποχώρησε από τη θέση του CEO της Microsoft. Και έχει βάλει στην καθημερινότητα του της φιλανθρωπίες.

Πως όμως ξοδεύει τα χρήματα του; Ναι, έχει δώσει αρκετά δισ. δολάρια για φιλανθρωπίες. Αλλά δεν ξεχνά… και τον εαυτό του. Το 1997 αγόρασε το ιδιωτικό του τζετ, αξίας 21 δισ. δολαρίων. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του, αγόρασε πολλά πολυτελή αμάξια. Κάποτε μάλιστα είχε συλληφθεί γιατί οδηγούσε την Porsche του με υπερβολική ταχύτητα.

Έχει επίσης μια μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης. Για τα οποία έχει ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια. Έχει επίσης μια τεράστια βίλα, αξίας 63 εκατ. δολαρίων, στο Σιάτλ. Με 24 μπάνια και 6 κουζίνες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 3 =