αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως ένα χόμπι μπορεί να σε κάνει καλύτερο στην δουλειά σου, με 8 συγκεκριμένους τρόπους

Πως ένα χόμπι μπορεί να σε κάνει καλύτερο στην δουλειά σου, με 8 συγκεκριμένους τρόπους

Αισθάνεσαι ότι δουλεύεις υπερβολικά και ότι είσαι αγχωμένος; Είναι μια λογική κατάσταση στην εποχή που ζούμε. Όπου οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και τα deadlines πιεστικά. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να επιβιώσεις μέσα σε αυτό το περιβάλλον; Το Entrepreneur.com προτείνει μια εναλλακτική λύση: Να βρεις ένα χόμπι.

Το να έχεις ένα πάθος στην ζωή σου, το οποίο να είναι στα μάτια σου ίσο (αν όχι μεγαλύτερο) από από την δουλειά σου, μπορεί να σε ωφελήσει με πολλαπλούς τρόπους. Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορεί ένα χόμπι να σε βοηθήσει στην επαγγελματική σου ζωή. Και κάποια από αυτά ίσως δεν τα περίμενες.

1# Σε κάνει πιο ενδιαφέρον άτομο. Ναι, ένα χόμπι μπορεί να σε κάνει να ανοίξεις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να «συνδεθείς» με ανθρώπους.

2# Μπορεί να σε κάνει πιο δημιουργικό. Και αυτό σίγουρα το θέλεις στην δουλειά σου.

3# Μπορεί να σε αποσυμπιέσει. Αν έχεις συγκεντρώσει πολύ άγχος λόγω της δουλειά σου, ένα χόμπι μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να «καθαρίσεις» το μυαλό σου.

4# Σου επιτρέπει να κάνεις ένα «reset» από τα προβλήματα

5# Σου επιτρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που αγαπάς. Άρα είσαι ψυχικά πιο ισορροπημένος

6# Σε κάνει να δεις την «μεγάλη εικόνα». Το ότι δουλεύεις κάπου, δεν σημαίνει ότι υπάρχει μόνο αυτό στη ζωή. Ένα χόμπι μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τι υπάρχει εκεί έξω.

7# Χτίζεις νέες επαφές

8# Σου δίνει κίνητρα για να αναπτυχθείς. Αν η μέρα σου είναι «κενή» πέρα από την δουλειά σου, μάλλον θα μείνεις στάσιμος. Αν έχεις κάποιες παράλληλες δραστηριότητες μπορούν να σε κρατήσουν σε μια εγρήγορση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 1 =