αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως ένα παπούτσι που σκίστηκε σε αγώνα μπάσκετ, κόστισε 1,4 δισ. δολάρια στη NIKE

Πως ένα παπούτσι που σκίστηκε σε αγώνα μπάσκετ, κόστισε 1,4 δισ. δολάρια στη NIKE

Ενα παπούτσι της NIKE το οποίο φορούσε ένας αστέρας του κολλεγιακού μπάσκετ σκίστηκε στη μέση, στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης του Ντιούκ με την Νορθ Καρολάινα, προκαλώντας κατακραυγή στα social media και ενώ οι ιθύνοντες της εταιρίας προσπαθούν να καταλάβουν τι έφταιξε.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον του Ντιούκ, που αναμένεται να είναι το Νο 1 στο ερχόμενο ντραφτ, σε μια προσπάθεια να αλλάξει κατεύθυνση έσκισε κυριολεκτικά το παπούτσι και υπέστη ελαφρύ τραυματισμό στο γόνατο σύμφωνα με τον προπονητή του Μάικ Σιζέφσκι. Το επίσημο Twitter handle (@DukeMBB) του Πανεπιστημίου του Ντιουκ ανέφερε εχθές το βράδυ πως η αποθεραπεία του Ουίλιαμσον: «Προχωράει όπως αναμενόταν και εξετάζεται αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, μέρα με τη μέρα».

Ο Ουίλιαμσον δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στη συνέχεια της αναμέτρησης με το Ντιούκ που βρίσκεται στην πρώτη θέση να χάνει με 88-72 από τη Νορθ Καρολάινα που ήταν όγδοη.

«Προφανώς και είμαστε προβληματισμένοι και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Ζάιον» τόνισε σε ανακοίνωσή της η Nike και συνέχισε: «Η ποιότητα και οι επιδόσεις των προϊόντων μας είναι ύψιστης σημασίας. Ενώ αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, εργαζόμαστε για να προσδιορίσουμε το τι έφταιξε».

Οι μετοχές της κατασκευάστριας αθλητικών ειδών έκλεισαν με πτώση 1% την Πέμπτη, μια ημέρα μετά το περιστατικό, που μεταφράζεται σε πλήγμα περίπου 1,46 δισ. δολάριων από την κεφαλαιοποίηση της Nike σε σχέση με το κλείσιμο της Τετάρτης.

Πηγή: Economy365.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 18 =