αρχικηVIRALΠωλείται προς 15 εκατ. ευρώ η θρυλική βίλα του Ωνάση στο Λαγονήσι- Φωτογραφίες από το εσωτερικό της

Πωλείται προς 15 εκατ. ευρώ η θρυλική βίλα του Ωνάση στο Λαγονήσι- Φωτογραφίες από το εσωτερικό της

Η μυθική βίλα της Καλλιρρόης Πατρονικόλα, που πουλήθηκε πριν από λίγα χρόνια από την κόρη της, Μαριλένα στον εφοπλιστή Ευάγγελο Πιστιόλη, έχει ανακαινιστεί ριζικά και ενοικιάζεται τους τελευταίους 10 μήνες με υψηλό τίμημα.

Τη διαχείριση της βίλας του Ωνάση έχει αναλάβει Έλληνας επιχειρηματίας που ζει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate. Ήδη είναι έτοιμη η παρουσίαση του σπιτιού με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο με πανοραμικά πλάνα από drone που αποτυπώνουν το μοναδικής ομορφιάς τοπίο, με φόντο το γαλάζιο του Σαρωνικό κόλπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, η τιμή για την πώληση του ακινήτου έχει οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ.

Ωνάσης, Τζάκι

Η παρουσίαση της θρυλικής «Villa Eartha»

Στη διαδικτυακή παρουσίαση του ακινήτου προς τους υποψήφιους αγοραστές τονίζεται η σχέση του με την οικογένεια του Έλληνα μεγιστάνα της ναυτιλίας:

«Άμεσα συνδεδεμένη με την οικογένεια Ωνάση που ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, χτισμένη σε μια όμορφη παραλία σε μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες της Αττικής και μόνο σε απόσταση μισής ώρας από το κέντρο της Αθήνας, αυτή η εξαιρετική βίλα προσφέρει 823 τετραγωνικά μέτρα κομψών εσωτερικών χώρων» επισημαίνεται χαρακτηριστικά. Η πολυτελής έπαυλη έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 5.000 τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ μια τεχνητή λίμνη συμπληρώνει το μεγαλοπρεπές σκηνικό.

βίλα Ωνάση

Στην επιβλητική κρεβατοκάμαρα κρέμεται το ασπρόμαυρο πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι, που συνδέει το υπερσύγχρονο πολυτελές ντιζάιν με το παρελθόν της βίλας, τότε που η άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ με το σύζυγό της Αριστοτέλη Ωνάση επισκέπτονταν την αδερφή του στο Λαγονήσι.

βίλα Ωνάση

Στο εσωτερικό δεσπόζει το τεράστιο καθιστικό με τα ψηλά ταβάνια ανάμεσα σε δύο πτέρυγες που δίνουν στο σπίτι τη μορφή του ελληνικού γράμματος «Π». Τα σαλόνια και οι συνολικά 7 κρεβατοκάμαρες του πολυτελούς κτίσματος διαθέτουν ξύλινα δάπεδα.

βίλα Ωνάση

Η οικογενειακή πτέρυγα αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο-σουίτα και δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, το καθένα με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ η πτέρυγα των φιλοξενουμένων αποτελείται από μια VIP σουίτα και τρία επιπλέον υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ένα άνετο δωμάτιο αναψυχής.

Η βίλα διαθέτει γυμναστήριο με χαμάμ, άνετη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ στα καθιστικά κυριαρχούν τα δερμάτινα σαλόνια σε minimal γραμμές. Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν: εκκλησάκι, πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου, τραπεζαρία με μαρμάρινο πάγκο και ένα ξεχωριστό βοηθητικό κτίσμα με δύο υπνοδωμάτια.

Το περασμένο καλοκαίρι η ιστορική έπαυλη άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της σε Έλληνες και ξένους ενοικιαστές που τη χρησιμοποίησαν είτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές είτε για εκδηλώσεις ακόμα και για γάμους καθώς το σπίτι προσφέρεται λόγω των άνετων χώρων και της μικρής εκκλησίας που διαθέτει στο προαύλιο.

Ακόμα και σήμερα ενοικιάζεται με τίμημα που αγγίζει τα 2.500 ευρώ την ημέρα, με τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το τοπίο και τις ανέσεις μεταξύ των οποίων υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και τηλεοράσεις, ακόμα και επιδαπέδια θέρμανση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =