αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας στην Θεσσαλονίκη δημιούργησε η Deloitte

Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας στην Θεσσαλονίκη δημιούργησε η Deloitte

Στο ταλέντο νέων εξειδικευμένων επαγγελματιών επενδύει η Deloitte Ελλάδας εγκαινιάζοντας ήδη από τις αρχές του 2018 ένα πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης. Το Alexander Competence Center αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο δημιουργίας τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και παραγωγικότητας, το οποίο θα στελεχωθεί με νέους αποφοίτους πανεπιστημίων που θα εργαστούν πάνω σε διάφορα έργα ενισχύοντας τις προοπτικές εξέλιξης τους.

Δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στην καινοτομία στόχος της Deloitte Ελλάδος είναι να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές των νέων ταλέντων της χώρας, δημιουργώντας την επόμενη γενιά συμβούλων μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης. όπως ανέφεραν σε σημερινή εκδήλωση οι επικεφαλής της εταιρείας, όπως διαβάζουμε στο Insider.gr.

Ήδη στο νέο κέντρο εργάζονται 35 νέοι επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων στους τομείς των συμβουλευτικών, τεχνολογικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών, υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και ελεγκτικών υπηρεσιών ενώ μέχρι το 2020 οι θέσεις εργασίας αναμένεται να φτάσουν τις 200 ενισχύοντας τους 661 εργαζόμενους που απασχολεί σήμερα η Deloitte. Το νέο τμήμα αναμένεται να αυξήσει τα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό και να ενισχύσει τον κύκλο εργασιών των 46 εκατ. ευρώ που καταγράφει σήμερα κατά 15 με 20 εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο έτη.

«Πρόκειται για ένα πρότυπο κέντρο τεχνογνωσίας το οποίο στελεχώνεται από νέους αποφοίτους πανεπιστημίων οι οποίοι μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση έργων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό» διευκρίνισε σχετικά ο κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, CEO της Deloitte Eλλάδας. Παράλληλα εξήγησε πως η επιλογή της Θεσσαλονίκης από την Deloitte δεν ήταν τυχαία, αφού στη βόρεια Ελλάδα εντοπίζει κανείς μεγάλη δυναμική και εξαιρετικά υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο εργαζομένων. Στην πόλη της Θεσσαλονίκης στεγάζονται πολλά σημαντικά πανεπιστήμια και πρόκειται για μια πόλη πολυπολιτισμική με ανθρώπους ανοιχτούς σε σκέψη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − nine =