αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Προφανώς, τα χρήματα δεν πρέπει να είναι ο στόχος της ζωής μας»: Ο ιδρυτής του Snapchat λέει ότι το «κλειδί» είναι αλλού

«Προφανώς, τα χρήματα δεν πρέπει να είναι ο στόχος της ζωής μας»: Ο ιδρυτής του Snapchat λέει ότι το «κλειδί» είναι αλλού

Κατάφερε να φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία, σε πολύ νεαρή ηλικία. Και να γίνει πολύ πλούσιος. Παρόλα αυτά, ο ιδρυτής του Snapchat, Evan Spiegel, θεωρεί ότι στόχος της ζωής μας δεν πρέπει να είναι τα χρήματα. Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό τόνισε στο Code Conference 2018 που έγινε πριν μερικές ημέρες.

«Προφανώς, δεν πρέπει να είναι στόχος της ζωής μας το να βγάλουμε χρήματα. Ούτε το να κερδίζεις βραβεία, διαγωνισμούς ή τους ανταγωνιστές» τόνισε ο ίδιος.

Και συμπλήρωσε ότι αυτό που έχει σημασία, είναι να έχεις έναν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο. Αλλάζοντας τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι και εσύ ο ίδιος. Εξέφρασε μάλιστα την ανησυχία του, λέγοντας ότι οι εταιρίες εστιάζουν μόνο στους αριθμούς. Έχουν μια εμμονή και καθοδηγούνται από αυτούς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρέπει να δίνουμε μεγαλύτερη αξία στα πράγματα που μπορούν να μετρηθούν, σε σύγκριση με αυτά που δεν μπορούν να μετρηθούν. «Επειδή τα πράγματα που δεν μπορούν να μετρηθούν είναι τα πράγματα που να μας κάνουν ανθρώπους, και τα πράγματα αυτά είναι που πρέπει να προστατέψουμε», τόνισε.

Όπως φαίνεται, παρά το γεγονός ότι έγινε γρήγορα πλούσιος, ο Evan Spiegel κατάλαβε ότι άλλες αξίες έχουν μεγαλύτερη σημασία στην ζωή μας. Και τα χρήματα από μόνα τους δεν αρκούν για να είσαι ολοκληρωμένος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =