αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠροσφορά για Κωτσόβολο κατέθεσε η ΔΕΗ

Προσφορά για Κωτσόβολο κατέθεσε η ΔΕΗ

Την κατάθεση προσφοράς για εξαγορά της Κωτσόβολος ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Επισημαίνεται ότι προσφορά έχει καταθέσει επίσης ο όμιλος Quest και σύμφωνα με τη μητρική Currys, «αρκετοί ενδιαφερόμενοι».

Σε ανακοίνωσή της η Currys δηλώνει για την Κωτσόβολος ότι έχει λάβει αρκετές μη δεσμευτικές προσφορές, τις οποίες το διοικητικό συμβούλιο αξιολογεί επί του παρόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Currys ανακοίνωσε στις 16 Ιουνίου 2023 ότι άρχιζε μια στρατηγική αναθεώρηση για την αξιολόγηση όλων των επιλογών σε σχέση με την κορυφαία δραστηριότητά της στην αγορά στην Ελλάδα και την Κύπρο, την Κωτσόβολος. Μετά από εικασίες στα τοπικά ΜΜΕ και μεταγενέστερες ανακοινώσεις δημόσιων εταιρειών, η Currys επιβεβαιώνει ότι η στρατηγική αναθεώρηση έχει προκαλέσει ενδιαφέρον από αρκετούς πιθανούς αγοραστές της Κωτσόβολος, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν υποβάλει μη δεσμευτικές προσφορές, τις οποίες το ΔΣ και οι σύμβουλοί του αξιολογούν επί του παρόντος.

Η στρατηγική ανασκόπηση παραμένει σε εξέλιξη και η Currys θα παράσχει περαιτέρω ενημέρωση όταν είναι απαραίτητο. Σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρχει βεβαιότητα ως προς το αποτέλεσμα της επανεξέτασης.

Η ανακοίνωση της ΔΕH

«Η ΔEΗ Α.Ε., σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί κατάθεσης προσφοράς από τη ΔEΗ για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, ανακοινώνει ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.

Η ΔEΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + fifteen =