αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις σε διάφορες ειδικότητες κάνει η ΧΑΛΚΟΡ- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις σε διάφορες ειδικότητες κάνει η ΧΑΛΚΟΡ- Που να στείλεις βιογραφικό

H ΧΑΛΚΟΡ είναι ο τομέας διέλασης χαλκού & κραμάτων της ElvalHalcor και μαζί με τρεις ακόμα εταιρείες,συγκροτούν τον κλάδο χαλκού της ElvalHalcor που ειδικεύεται στην παραγωγή, τη μεταποίηση και την εμπορία προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού με δυναμική εμπορική παρουσία στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά. Για περισσότερα από 80 χρόνια, η ΧΑΛΚΟΡ προσφέρει καινοτόμες και προστιθέμενης αξίας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών σε τομείς όπως υδραυλικά, HVAC & R, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αρχιτεκτονική, μηχανική και βιομηχανική παραγωγή.

Ο κλάδος χαλκού της ElvalHalcor αποτελείται από τρεις θυγατρικές και δύο συνεργάτες / κοινοπραξίες με έδρα την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Τουρκία, ενώ διαθέτει συνολικά οκτώ μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Ο κλάδος χαλκού της ElvalHalcor αναπτύσσει και διανέμει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων χαλκού και κράματος χαλκού και προϊόντων εξώθησης, ενώ η ΧΑΛΚΟΡ είναι ο μόνος παραγωγός σωλήνων χαλκού στην Ελλάδα.

Αυτή την περίοδο η ΧΑΛΚΟΡ κάνει προσλήψεις στην Ελλάδα, όπως μπορείς να δεις παρακάτω. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 8 =