αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις πλήρους απασχόλησης κάνει η Softex- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Προσλήψεις πλήρους απασχόλησης κάνει η Softex- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η Softex. Η ιστορία της Softex,ξεκινάει στο 1936,όπου και ιδρύθηκε στο Βοτανικό. Μέχρι το 1974 το χαρτί Softex έμπαινε σε περισσότερα από τα μισά νοικοκυριά στην Ελλάδα.

Το 1999 η Softex βρέθηκε σε αδιέξοδο και,στο πλαίσιο της ευρύτερης ιδιωτικοποίησης εταιρειών ενταγμένων στον οργανισμό ανασυγκρότησης επιχειρήσεων, πουλήθηκε στην κοινοπραξία New Co..Η κοινοπραξία αποτελούνταν απο τον ιταλικό όμιλο Bolton, την αμερικάνικη επενδυτική εταιρία Goldman Sachs, τις αμερικανικές συμβουλευτικές εταιρείες Lochridge και Bain αλλά και τον κ. Paolo Forlin, ο οποίος ήταν για χρόνια πρόεδρος της αμερικάνικης χαρτοβιομηχανίας Scott Paper.Οι προσδοκίες όμως για μεγάλα κέρδη στα οποία στόχευαν οι επενδυτές κατέρρευσαν γρήγορα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αποχωρήσουν.

Το 2016 μετά από διαδοχικές περιπέτειες,ατυχείς διοικήσεις και ιδιοκτήτες, το brand name Softex αγοράζεται από την χαρτοβιομηχανία Intertrade Hellas Α.Β.Ε.Ε, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα.

Η Intertrade Hellas, ιδρύοντας εκ νέου την Softex, ανέλαβε την περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του ισχυρού brand name,δίνοντας νέα πνοή σε αυτό, κερδίζοντας ξανά τον ηγετικό ρόλο στην κατηγορία των επώνυμων χαρτιών υγείας στην ελληνική αγορά.

Τώρα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

Χειριστή Ανυψωτικού και Βοηθό Χειριστή Ανυψωτικού

Ηλεκτρολόγους / Ηλεκτρονικούς Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων

QUALITY ASSISTANT – ENTRY LEVEL

Ηλεκτρολόγους / Ηλεκτρονικούς Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων (Δήμος Τανάγρας)

Συντηρητές – Μηχανοτεχνίτες

Χειριστές Μηχανών Παραγωγής

Ηλεκτρολόγους Βάρδιας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − two =