αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει ο Όμιλος ΟΤΕ για υβριδικές θέσεις- Στείλε βιογραφικό (Λίστα)

Προσλήψεις κάνει ο Όμιλος ΟΤΕ για υβριδικές θέσεις- Στείλε βιογραφικό (Λίστα)

Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα. Αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση, ενώ οι μετοχές του διαπραγματεύονται στο διεθνές χρηματιστήριο του Λονδίνου. Στο μετοχικό του κεφάλαιο μετέχουν η Deutsche Telekom με ποσοστό 49,22% και το Ελληνικό Δημόσιο με 7%.

Ο Όμιλος ΟΤΕ το 2021 απασχολούσε περίπου 10.500 εργαζομένους στην Ελλάδα.

Προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών: σταθερή, κινητή τηλεφωνία και ευρυζωνικές υπηρεσίες, συνδρομητική τηλεόραση και ολοκληρωμένες λύσεις ICT. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στους τομείς των ναυτιλιακών επικοινωνιών και των ακινήτων, ενώ διαθέτει την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού BOX και την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών COSMOTE Insurance. Εκτός Ελλάδας, δραστηριοποιείται στην αγορά κινητών τηλεπικοινωνιών της Ρουμανίας.

Αυτή την περίοδο έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, πατώντας εδώ.

Οπως σημειώνεται στις σχετικές αγγελίες στο Linkedin, η εταιρία προσφέρει επιλογή για υβριδικό μοντέλο εργασίας, κάτι που σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος μπορεί να δουλεύει remote εκτός γραφείου για κάποιες ημέρες.

ICT Network Support Engineer

IT Network & Network Security Administrator

Senior ICT Network Engineer

IT Business System Designer (Digital Channels)

IT Technical Project Manager

Information Technology Business Analyst

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 19 =