αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει η Cosmos Sport- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η Cosmos Sport- Δες τις ειδικότητες και στείλε βιογραφικό

Η είδηση έγινε γνωστή το 2021: Στον έλεγχο της JD Sports Fashion Plc -μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρίες στον χώρο των αθλητικών ειδών- πέρασε το 80% της ελληνικής αλυσίδας Cosmos Sport. Η JD Sports Fashion Plc (“JD”), θα εξαγοράσει το 30% που κατείχε στην Cosmos Sport το fund EOS Capital Partners του Απόστολου Ταμβακάκη και 50% από το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αλυσίδα η οικογένεια Τσικνάκη που παραμένει με μειοψηφικό ποσοστό 20% μετά την ολοκλήρωση του deal.

Η Ελληνική αλυσίδα κατέγραψε πωλήσεις το 2019 ύψους 47,5 εκ. ευρώ εκ των οποίων περίπου το 40% πραγματοποιήθηκε μέσω του e-shop. Αντίστοιχα το 2020 οι πωλήσεις της Cosmos Sport διαμορφώθηκαν στα 51,876 εκατ. ευρώ ενισχυμένες σε ποσοστό 9% ενώ φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τα 81,5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων σχεδόν οι μισές (48%) προέρχονται από το online κανάλι.

Τώρα η αλυσίδα έχει ανοιχτές τις παρακάτω θέσεις εργασίας. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες και να στείλεις το βιογραφικο σου, πατώντας πάνω στα links.

Digital Performance Manager

Digital Marketing Associate

People Development & Engagement Manager (GR & CY)

Στέλεχος Πωλήσεων Teamwear & Χονδρικής

Performance Marketing Executive

Υπάλληλος Αποθήκης #Cosmossport Ερμού

E-Shop Employee (Hub) #CosmosSportOutlet Νέο Φάληρο

Visual Merchandiser (In store)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − eight =