αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει η Δέλτα- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η Δέλτα- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η ΔΕΛΤΑ. Η ΔΕΛΤΑ είναι μια μεγάλη εταιρεία, η οποία έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γάλα, γιαούρτι, τυριά, φυσικούς χυμούς φρούτων, προϊόντα επιδορπίου και τσάι. Η εταιρεία έχει ηγετική θέση στον κλάδο όπου δραστηριοποιείται και κάποια από τα εμπορικά της σήματα είναι πασίγνωστα στο ευρύ κοινό. Τέτοια παραδείγματα προϊόντων είναι το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, η σειρά Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, το Milko κ.α..

Η εταιρία έχει στο δυναμικό της 7 μονάδες παραγωγής εντός και εκτός Ελλάδας, διαθέτει πολλούς σταθμούς συγκέντρωσης γάλακτος και απασχολεί συνολικά πάνω από 1.400 άτομα. 

Αυτή τη στιγμή η ΔΕΛΤΑ αναζητά άτομα στις εξής ειδικότητες: Μηχανικός/Συντηρητής Βάρδιας, Ηλεκτρολόγος/Συντηρητής Βάρδιας και Θερμαστής Βάρδιας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό εδώ.

Επίσης στο ίδιο Link μπορείς να στείλεις βιογραφικό ακόμα κι αν δεν σε ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις. Αλλά για να σε έχει στα υπόψη η εταιρία άλλες μελλοντικές θέσεις στην εταιρία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + six =