αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει η Βεργίνα- Δίνει εταιρικό αυτοκίνητο, smartphone και tablet

Προσλήψεις κάνει η Βεργίνα- Δίνει εταιρικό αυτοκίνητο, smartphone και tablet

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ιδρύθηκε το 1996. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η Ελλάδα δε διέθετε ούτε μία, 100%, γνήσια ελληνική μπύρα με ελληνικό όνομα,αλλά περιοριζόταν στην παραγωγή ξενόγλωσσων σημάτων από τις πολυεθνικές του κλάδου. Η νέα, τότε, μπύρα «Βεργίνα» ήταν ένα προϊόν από μια ελληνική εταιρεία, από ελληνικές πρώτες ύλες κι από ελληνικά χέρια! Και το καλύτερο από όλα; Ήταν και παραμένει μια εξαιρετική μπύρα, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες στον κόσμο! Η αποδοχή ήταν απρόσμενα εγκάρδια, όπου κι αν προσφερόταν, από τα beach bars της Αυστραλίας έως gourmet εστιατόρια των ΗΠΑ! Στην ίδια την Ελλάδα, όμως, αυτή η ιδέα ήρθε να ταράξει τα νερά μιας παγιωμένης κατάστασης απόλυτα ελεγχόμενης από τις ξένες πολυεθνικές. Έτσι, ξεκίνησε ένας πολύχρονος και άνισος αγώνας,που τελικά μας δικαίωσε και έγινε έμπνευση για πολλές μικρές, ανεξάρτητες ελληνικές ζυθοποιίες να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Σήμερα, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης απασχολεί περισσότερους από 125 ανθρώπους στις εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ έχουν μετεξελιχθεί σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης διαφόρων τύπων μπύρας, σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και πιστοποιήσεις (FSCC 22000 από την TUV Hellas καιAgro 2.1,2.2 από την QMS).

Παρακολουθώντας και προλαβαίνοντας τις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς μπύρας, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης έχει δημιουργήσειμια εκτενή γκάμα από specialty beers, όπως η «Βεργίνα Red», η «Βεργίνα Πορφύρα», «Βεργίνα Weiss» και η «Βεργίνα XXX Black», ενώ μια νέα γενιά από εποχικές και specialty μπύρες θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα στην ελληνική και ξένη αγορά.

Τώρα η εταιρία κάνει προσλήψεις στο κομμάτι των πωλήσεων. Πέρα από τον μισθό, δίνει εταιρικό αυτοκίνητο, smartphone και tablet. Και Ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση. Αναλυτικές πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών στα παρακάτω links.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =