αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις κάνει η αλυσίδα Κουλουράδες σε διάφορες περιοχές- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η αλυσίδα Κουλουράδες σε διάφορες περιοχές- Μπορείς να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις κάνει η αλυσίδα Κουλουράδες. Οι Κουλουράδες είναι μια ελληνική εταιρία η οποία μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φρέσκου κουλουριού Θεσσαλονίκης και φτιάχνει το πρωινό σε πάνω από 150.000 καταναλωτές στο δίκτυο των 110 και πλέον καταστημάτων της στην Ελλάδα, σύντομα και στο εξωτερικό.

Η επιτυχία των Κουλουράδων οφείλεται στην πολυετή παράδοση του προϊόντος (εποχή Βυζαντινής αυτοκρατορίας). Συγκεκριμένα, η συνταγή των Κουλουράδων μετράει 63 χρόνια (από το 1956). Αγαπήθηκε από τις παραδοσιακές οικογένειες, το 2015 πήρε τη μορφή που όλοι σήμερα γνωρίζουμε.

Στόχος της εταιρίας είναι να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών με παραδοσιακές γεύσεις (απλό κουλούρι Θεσσαλονίκης) καθώς επίσης και παραλλαγές αυτών (γεμιστά κουλούρια με μήλο και κανέλα, σοκολάτα και αγριοκέρασο, κρέμα τυρί και πολλά άλλα).

Τώρα κάνει προσλήψεις σε διάφορες περιοχές. Αναζητά: Αρτοποιούς, βοηθούς αρτοποιών, ντελιβεράδες και πωλητές. Αναλυτικές πληροφορίες και βιογραφικά εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + three =