αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠροσλήψεις εν μέσω καραντίνας κάνει η Aegean Airlines- Που να στείλεις βιογραφικό

Προσλήψεις εν μέσω καραντίνας κάνει η Aegean Airlines- Που να στείλεις βιογραφικό

Μπορεί οι αεροπορικές εταιρίες να είναι καθηλωμένες λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, ωστόσο φαίνεται ότι κάποιες από αυτές ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη ημέρα.

Η Aegean άνοιξε τις τελευταίες ημέρες αρκετές θέσεις εργασίας και κάνει προσλήψεις. Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο επίσημο site της, η εταιρία αναζητά προσωπικό σε 4 ειδικότητες τις οποίες μπορείς να δεις παρακάτω. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικούς μήνες, ο επικεφαλής της εταιρίας, Ευτύχης Βασιλάκης, δήλωσε ότι η Aegean δυσκολεύεται να βρει εργαζομένους.

Ο κ. Βασιλάκης, σχολιάζοντας τη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα, υπογράμμισε πως όχι μόνο απουσιάζει η σύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας, αλλά δεν παράγεται και ικανός αριθμός εξειδικευμένων στελεχών που θα ενταχθούν ομαλά στις επιχειρήσεις. Ανέφερε μάλιστα ότι η Aegean δυσκολεύεται πολύ να βρει το κατάλληλο προσωπικό, από τεχνικούς, πιλότους έως και αεροσυνοδούς παρ’ ότι οι αμοιβές είναι 4-5 φορές ή και 7 φορές πάνω τον βασικό μισθό και έχει αναγκαστεί να εκπονήσει δικά της προγράμματα για να καλύψει το κενό παρά το αυξημένο κόστος που συνεπάγονται τέτοιες πρωτοβουλίες.

«Από την Aegean λείπουν άνθρωποι επιχειρησιακοί, τεχνικοί, πιλότοι, οι οποίοι θέλουν εξειδικευμένα σχολεία και αρκετά μεγάλο κόστος για να βγουν σε αυτή την κατηγορία», σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει πως δυστυχώς το Κράτος, δεν έχει καταφέρει να βρει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + eleven =