αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠροσελκύεις γύρω σου τα λάθος άτομα; Εδώ είναι 4 απρόσμενοι λόγοι για τους οποίους ίσως συμβαίνει αυτό

Προσελκύεις γύρω σου τα λάθος άτομα; Εδώ είναι 4 απρόσμενοι λόγοι για τους οποίους ίσως συμβαίνει αυτό

Το έχουμε ξανά πει: Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο.

Έχεις παρατηρήσει ότι προσελκύεις τοξικούς ανθρώπους; Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Αν και η τοξικότητά τους δεν είναι σε καμία περίπτωση δικό σας λάθος, η συμπεριφορά σας μπορεί μερικές φορές να προσελκύσει την ανεπιθύμητη προσοχή όσων θέλουν να σας τραβήξουν προς τα κάτω.

Τα καλά νέα: Eάν είστε έτοιμοι να καταλάβετε γιατί προσελκύετε το λάθος είδος ανθρώπων, τότε θα καταφέρετε να καθαρίσετε τη ζωή σας από τις κακές επιρροές. Εδώ είναι λοιπόν 4 λόγοι για τους οποίους σου συμβαίνει αυτό. Τώρα ξέρεις πρέπει να αλλάξεις.

1# Είσαι υπερβολικά καλός… ακροατής. Όλοι θέλουμε –και χρειαζόμαστε– κάποιον στον οποίο μπορούμε να ανοιχτούμε. Πολλοί από εμάς απλά δεν έχουμε κανέναν με τον οποίο μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Ή αν το κάνουμε, αυτό το άτομο δεν είναι κάποιος με τον οποίο μπορούμε να είμαστε απολύτως ειλικρινείς (όπως οι γονείς, για παράδειγμα). Αν είσαι ένα τέτοιο άτομο, στο οποίο οι άλλοι μπορούν να ανοιχτούν, δεν είναι απαραίτητα κακό. Αλλά: Οι περισσότεροι ανοιχτοί άνθρωποι τείνουν επίσης να αρνούνται να επικρίνουν τους τοξικούς ανθρώπους. Μην φοβάστε να προσφέρετε χρήσιμη, ακόμη και σκληρή κριτική. Εάν ένα άτομο αναζητά πραγματικά συμβουλές, θα χαιρετίσει τη συμβολή σας. Ωστόσο, αν είναι απλώς ένας hater ή αρνητής που θέλει να μεταφέρει την αρνητικότητά του σε εσάς, μάλλον δεν θα δεχτεί κανένα feedback.

2# Είσαι πολύ γενναιόδωρος. Η γενναιοδωρία είναι ένα καλό χαρακτηριστικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να διανέμεται άνευ όρων. Δεν λέμε ότι δεν πρέπει να είσαι καλός με όλους όσους συναντάς. Ωστόσο, πρέπει να είστε έξυπνοι σχετικά με το σε ποιον προσφέρετε τον χρόνο και τους πόρους σας. Οι τοξικοί άνθρωποι συχνά προσκολλώνται σε οποιονδήποτε τους δίνει ένα βήμα και θα συνεχίσουν να το κάνουν για όσο περισσότερο μπορούν, και στρέφονται σε παραπλανητικές και δηλητηριώδεις τακτικές για να αρπάξουν κάθε σταγόνα από μέσα σας συναισθηματικά, διανοητικά, σωματικά, ακόμη και οικονομικά.

3# ‘Εχεις μεγάλα όνειρα και τα λες σε ολους. Οι… βδέλλες και οι χειριστικοί τύποι έλκονται συχνά από άτομα με μεγάλα όνειρα, ειδικά αν έχουν ήδη γευτεί κάποια επιτυχία. Αυτό τους δίνει μια πιο αξιόπιστη εγγύηση ότι έχετε κάτι που μπορούν να πάρουν για τον εαυτό τους. Και ενώ αυτός δεν είναι λόγος να αφήσετε το… πεντάλ του γκαζιού, είναι ένας λόγος για να είστε πιο προσεκτικοί με ποιους ανοίγεστε.

4# Αγνοείς τα σημάδια. Όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να τείνετε να αγνοείτε όλες τις ‘κόκκινες σημαίες’. Αυτό το αποτέλεσμα είναι επειδή θέλετε να ελπίζετε για το καλύτερο, παρόλο που το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας λέει ότι οι ελπίδες σας είναι μάταιες. Τις περισσότερες φορές, δεν είναι ότι δεν γνωρίζετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθείτε να αγνοήσετε οτιδήποτε μπορεί να σκάσει τη μικρή σας ‘φούσκα ευτυχίας’. Παρόλο που το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να ξεφύγετε από κάποιον, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το κάνετε επειδή περιμένετε να πάρετε απόδειξη. Το θέμα είναι ότι όταν τελικά λάβετε αυτή την απόδειξη, μπορεί να είναι πολύ αργά. Θα έπρεπε ήδη να έχετε τερματίσει την τοξική σχέση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − three =