αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Προσέλαβα κάποιον που δεν έκανε δυναμική χειραψία. Ήταν καταπληκτικός εργαζόμενος»: Το post ενός Manager που πρέπει να δεις

«Προσέλαβα κάποιον που δεν έκανε δυναμική χειραψία. Ήταν καταπληκτικός εργαζόμενος»: Το post ενός Manager που πρέπει να δεις

Οι κανόνες είναι για να σπάνε. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το post που έκανε στο Linkedin ο Shannon Cleary. Ο ίδιος έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Manager σε πολλές εταιρίες, κυρίως στο κομμάτι των Sales. Αλλά και στο HR.

Σε ένα post που έκανε στο Linkedin, παραθέτει μια σειρά από παραδείγματα, θέλοντας να δείξει ότι στις επιχειρήσεις -όπως και γενικά στην ζωή- τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε «κλισέ κανόνες» ή σε ανόητες υποθέσεις, για να λάβουμε αποφάσεις.

«Προσέλαβα κάποιον που δεν μου έκανε δυναμική χειραψία, κατά την διάρκεια της job interview. Ήταν εκπληκτικός εργαζόμενος», γράφει αρχικά ο Shannon Cleary. Και ακριβώς από κάτω παραθέτει μια λίστα με περιπτώσεις όπου η αρχική εντύπωση… δεν είναι η σωστή. «Προσέλαβα κάποιον που δεν είχε χαρτί πανεπιστημίου. Ήταν πιο έξυπνος, πιο καινοτόμος και πιο δημιουργικός από εμένα», λέει ο ίδιος στο δεύτερο Point του.

Δες ολόκληρο το Post του παρακάτω. Μια απλή λίστα που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα χρήσιμο μάθημα για όλους μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + ten =