αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πριν 10 χρόνια έλεγα one day. Χτες είπα day 1»: Μια animator βρήκε δουλειά στην Pixar. Και το post της έγινε viral

«Πριν 10 χρόνια έλεγα one day. Χτες είπα day 1»: Μια animator βρήκε δουλειά στην Pixar. Και το post της έγινε viral

Όλοι έχουμε στο μυαλό μια dream job. Μια δουλειά που θα θέλαμε να κάνουμε, αν μας δινόταν η επιλογή. Αλλά πως είναι, άραγε, όταν πετυχαίνεις αυτό τον στόχο; Η Janel Drewis, το κατάφερε. Και έκανε το σχετικό post στο Twitter, το οποίο έγινε παγκόσμιο viral.

Το 2009 η νεαρή γυναίκα είχε μόλις ξεκινήσει τις προπτυχιακές σπουδές της. Για την Janel το να εργαστεί στην Pixar ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της. Την χρονιά που ξεκίνησε τις σπουδές της είχε αναρτήσει μία φωτογραφία της στο Facebook, όπου πόζαρε κάτω από την είσοδο των στούντιο της Pixar, και έγραψε την φράση «Μία μέρα» (One Day).

Πριν μερικές ημέρες, η νεαρή animator τράβηξε μια ακόμα φωτογραφία έξω από τα γραφεία της Pixar. Αυτή την φορά όμως ως εργαζόμενη στην εταιρία. Στην εταιρία… των ονείρων της.

Η Janel Drewis ανέβασε και τις δύο φωτογραφίες στο Twitter. «Δέκα χρόνια πριν είπα “Μία Μέρα” (One Day). Χθες είπα η “Πρώτη Μέρα” (Day One)», έγραψε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eight =