αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group σε Ελληνικούς προορισμούς

Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group σε Ελληνικούς προορισμούς

Το Metaxa Hospitality Group, υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με το άνοιγμα των ξενοδοχείων του, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
Το 5* Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Απριλίου.
Το 5* TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, υποδέχεται τους επισκέπτες από τις 18 Απριλίου.
Στη Σαντορίνη, ο Όμιλος δημιουργεί μια νέα τοποθέτηση στην περιοχή της Οίας και στο τουριστικό προϊόν της Σαντορίνης, με το Santo Collection Resorts & Villas, που περιλαμβάνει:
Το Santo Mine και το Santo Pure ξεκίνησαν την λειτουργία τους στις 20 Απριλίου, ενώ τον Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία των The Villas by Santo Collection, 2 αυτόνομων βιλών υψηλής αισθητικής.
Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος Φιλοξενίας Μεταξά, συνεχίζει να υπηρετεί τη βιώσιμη φιλοξενία, ως οριζόντια σταθερά της φιλοσοφίας του. Το 2024 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία», το οποίο εφαρμόζει το πλαίσιο Αρχών Βιολογικής Αναγεννητικής Γεωργίας, καθώς και το Πρόγραμμα «Βιώσιμες Προμήθειες – Δράση για ένα Βιώσιμο Μέλλον», το οποίο σχετίζεται με την εκπαίδευση συνεργατών-προμηθευτών για τη δημιουργία μιας αναγεννητικής εφοδιαστικής αλυσίδας.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + five =