αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρεμιέρα» για το νέο συγκρότημα γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι

«Πρεμιέρα» για το νέο συγκρότημα γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι

Τα έργα ξεκίνησαν πριν καιρό, και τώρα φτάνει η στιγμή των εγκαινίων. Εως τέλος Νοεμβρίου παραδίδεται από την Dimand το νέο συγκρότημα γραφείων Kaizen Campus στο Μαρούσι.

Πρόκειται για την κατασκευή ενός καινούριου, υπερσύγχρονου κτιρίου 3 ορόφων με 3 πτέρυγες συνολικού εμβαδού 7.500 τ.μ, ενώ θα διαθέτει και υπόγειο όπου θα φιλοξενούνται θέσεις πάρκινγκ και άλλοι κύριοι και βοηθητικοί χώροι. Το σχήμα, η ανάπτυξη της επικοινωνίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, η επιλογή των υλικών και η τελική του εικόνα του προσδίδουν το χαρακτήρα σημείου αναφοράς (landmark). Όλο το συγκρότημα των στεγασμένων χώρων εκτονώνεται στην εσωτερική αυλή που με τις διαμορφώσεις της μετατρέπεται σε πυρήνα κοινωνικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τους εργαζομένους.

https://bizness.gr/wp-content/uploads/2021/04/kaizen-campus-marousi-dimand.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του κτιρίου είχε ως προτεραιότητα και την ενσωμάτωση των βασικών αρχών του βιοκλιματικού σχεδιασμού και πρόκειται να πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) σε επίπεδο GOLD, αλλά και με τo διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ακουστική μελέτη αλλά και στη μελέτη φωτισμού προκειμένου να επιτευχθούν οι ιδανικές εσωτερικές συνθήκες για τους εργαζόμενους.

https://kaizengaming.com/wp-content/uploads/2021/05/KaizenCampus-DayNight_site.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + one =