αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Πρεμιέρα» για τον εξωτερικό χώρο του River West- Ποια brands θα βρεις εκεί

«Πρεμιέρα» για τον εξωτερικό χώρο του River West- Ποια brands θα βρεις εκεί

Ο νέος εξωτερικός χώρος του River West άνοιξε εγκαινιάζοντας ένα πρωτοποριακό concept αγορών και διασκέδασης. Στο River West Open κυριαρχούν το πράσινο και το τρεχούμενο νερό που περιβάλλουν όλους τους χώρους του, προσφέροντας στον επισκέπτη μία μοναδική αίσθηση επαφής με την φύση. Επιλεγμένα εστιατόρια, κατά μήκος της όχθης του τεχνητού ποταμού,  πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν στο σύνολό τους, προσφέροντας στον επισκέπτη μία εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσει το γεύμα του σε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Το καταπράσινο αμφιθέατρο, όπως και ο εντυπωσιακός καταρράκτης, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, το οποίο συμπληρώνεται με την πρότυπη παιδική χαρά, προσφέροντας ατελείωτη διασκέδαση σε έναν δημιουργικό φυσικό παιδότοπο.  

Η “οpenist” εμπειρία ολοκληρώνεται με τα νέα υπερσύγχρονα καταστήματα επώνυμων αλυσίδων αθλητισμού, τεχνολογίας, ειδών σπιτιού και παιχνιδιών!

Flagship Stores Επώνυμων Αλυσίδων

Οι fans των αθλημάτων και των outdoor δραστηριοτήτων θα βρουν στο River West Open τον απόλυτο προορισμό για τον πλήρη εξοπλισμό τους: το ολοκαίνουργιο κατάστημα της Decathlon διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ για 80 (!) αθλήματα σε ένα χώρο 5.οοο τ.μ.! Στο νέο τεράστιο Μουστάκα επιφάνειας 4.500 τ.μ., παιδιά και γονείς γλιστρούν μέσα από δυο τεράστιες τσουλήθρες  κατ΄ ευθείαν στην καρδιά του καταστήματος. Στο River West Open λειτουργεί και το νέο megastore Κωτσόβολος, με ακόμα περισσότερη τεχνολογία, ενώ τη βόλτα συμπληρώνει το νέο κατάστημα Jysk όπου οι λάτρεις του homeware θα βρουν ό,τι χρειάζονται για το σπίτι! Τέλος, το LEGO® Store, που ξεχωρίζει με την εντυπωσιακή του βιτρίνα, προσφέρει αστείρευτη δημιουργικότητα και χαρά μέσα από τα αμέτρητα χρωματιστά τουβλάκια του!

Φιλόξενα εστιατόρια μάς καλωσορίζουν σε χώρους ηλιόλουστους, εναρμονισμένους με το φυσικό περιβάλλον

Τα αγαπημένα εστιατόρια & cafe KFC, Flocafé, School Pizza Bar, Lukumaδες, ApolaSouvlaki είναι ανάμεσα στα καταστήματα της εστίασης που θα λειτουργήσουν στο River West Open. Σε υπερυψωμένη θέση δίπλα στο ποταμάκι, τα εστιατόρια είναι λουσμένα στο φως, ενώ έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν με φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον.

Πρότυπη παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο και μεγάλες εκτάσεις πρασίνου, κάνουν την βόλτα στο River West Open την πιο ξεχωριστή εμπειρία 

Αυτό βέβαια που κάνει το River West Open πραγματικά ξεχωριστό είναι οι πράσινοι κήποι και τα τρεχούμενα νερά που περιβάλλουν τους ολοκαίνουργιους χώρους του. Από έναν εντυπωσιακό καταρράκτη ξεκινάει την διαδρομή του το ποταμάκι, όπου κατά μήκος του, ο περίπατος γίνεται απολαυστικός, ανάμεσα στα φυτά, τα δέντρα και τα γεφυράκια που ενώνουν τις δύο όχθες. Επιπλέον, στο υπαίθριο αμφιθέατρο οι επισκέπτες θα μπορούν μελλοντικά να απολαμβάνουν πρωτότυπα & εναλλακτικά δρώμενα.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 8 =