αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πρέπει να σκέφτεσαι σαν τον Ταρζάν για να πετύχεις»: Σημειώνει ο διάσημος Youtuber, Casey Neistat

«Πρέπει να σκέφτεσαι σαν τον Ταρζάν για να πετύχεις»: Σημειώνει ο διάσημος Youtuber, Casey Neistat

Με μια πορεία «μαγική», ο Casey Neistat κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Πριν κάμποσο καιρό, μιλάγαμε εδώ στο It’s Possible για την περίπτωση του. Με αφορμή την εξαγορά του από το CNN προς 25 εκατ. δολάρια. Ο ίδιος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ειδησεογραφικού κολοσσού, όπως και η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει με το όνομα Beme.

Ο Neistat είναι σήμερα 35 χρονών. Kαι ξεκίνησε να ανεβάζει κωμικά βίντεο πριν από περίπου 5 χρόνια. Η επιτυχία του ήταν τεράστια και κατάφερε να κλείσει deals με μεγάλες εταιρίες όπως η Nike και η Google.

«Το Youtube πριν 5 χρόνια, δεν ήταν το Youtube που είναι σήμερα. Αλλά ήταν ένας τρόπος για να κερδίσω νέο ακροατήριο» λέει ο Neistat.

Μιλώντας στο event South by Southwest Festival στο Texas, ανέλυσε το πλάνο του για την επιτυχία. «Πρέπει να πιάνεσαι από οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά σου και να πορεύεσαι με αυτό. Χωρίς να γνωρίζεις απόλυτα το που θα σε οδηγήσει» είπε ο γνωστός Youtuber. «Πρέπει να σκέφτεσαι σαν τον Ταρζάν» συμπλήρωσε.

Αυτό ισχύει φυσικά και στην περίπτωση που θες να γίνεις Youtuber ή δημιουργός βίντεο γενικότερα. Στην δική του διαδρομή, πίστευε στις ιδέες του και δεν φοβόταν την αποτυχία. Έτσι, με τολμηρές επιλογές, έφτασε στην κορυφή. Τώρα, εργάζεται μαζί με την ομάδα της Beme (όλη έχει εξαγοραστεί από το CNN), έτσι ώστε να λανσάρει σύντομα το νέο κανάλι του στο Youtube, στο οποίο σχεδιάζει να λέει τα νέα, με ανατρεπτικό τρόπο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 4 =