αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠου μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να βγεις στο Ελληνικό «Dragons’ Den» μπροστά στους επενδυτές

Που μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή για να βγεις στο Ελληνικό «Dragons’ Den» μπροστά στους επενδυτές

Σε φουλ ρυθμούς «τρέχουν» οι διεργασίες για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το ελληνικό Dragons’ Den. Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας, το «τιμόνι» της εκπομπής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή του παρουσιαστή και του ANT1.

Το εν λόγω show έχει προβληθεί με δύο τίτλους στο εξωτερικό: Shark Tank και Dragon’s Den. Για την Ελληνική version έχει επιλεγεί το δεύτερο. Μάλιστα, στο επίσημο website του ANT1 έχει ήδη αναρτηθεί η σχετική φόρμα για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την ιδέα/ επιχείρηση τους μπροστά στους κριτές/επενδυτές και να διεκδικήσουν μία χρηματοδότηση. Δείτε αναλυτικά εδώ.

«To Dragons’ Den Greece είναι μια παραγωγή που δίνει έμφαση στην ελληνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία, επιβραβεύει νέες ιδέες, και πραγματοποιεί όνειρα!» σημειώνει η εκπομπή, στη σχετική φόρμα. Ενώ στην συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία που αφορούν τους ίδιους και το Project τους.

Το «Dragons’ Den» – γνωστό και ως SharkTank – προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες εδώ και 20 χρόνια. Πάνω από $600.000.000 έχουν επενδυθεί παγκοσμίως.

«Φέτος, παίρνει ελληνικό χρώμα και έρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, για να αναδείξει το next best thing της ελληνικής business και start-up κοινότητας» σημειώνουν οι άνθρωποι της εκπομπής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − six =