αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠου «κολλάει» η μεγάλη εξαγορά του Linkedin από τη Microsoft

Που «κολλάει» η μεγάλη εξαγορά του Linkedin από τη Microsoft

Σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει το πράσινο φως των ευρωπαϊκών αντιμονοπωλιακών αρχών για την εξαγορά του LinkedIn, για 26 δισ. δολάρια, η Microsoft πρότεινε κάποιες παραχωρήσεις που θα προσφέρουν σε ανταγωνιστικά επαγγελματικά κοινωνικά δίκτυα, πρόσβαση στις υπηρεσίες Outlook, τόνισαν πηγές που γνωρίζουν την υπόθεση και τις οποίες επικαλείται η Wall Street Journal.

Μετά τη συγχώνευση, εξήγησαν οι πηγές, τα αντίπαλα δίκτυα θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Outlook και τις επεκτάσεις του, ενώ κάποια δίκτυα ήδη έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα.

Μεταξύ άλλων, τα μέτρα που προτείνει η Microsoft θα επιτρέψουν την εμφάνιση προφίλ, τόσο από το ίδιο το LinkedIn όσο και από άλλα παρόμοια κοινωνικά δίκτυα, όπως το γερμανικό δίκτυο επαγγελματιών XING.

Όπως σημειώνει το euro2day.gr, η τεχνολογική εταιρία έχει δεσμευτεί να επιτρέψει σε κατασκευαστές υπολογιστών, όπως οι Dell και Hewlett Packard Enterprise, να απενεργοποιούν την συντόμευση του LinkedIn από την επιφάνεια εργασίας των συσκευών τους, πρόσθεσαν οι πηγές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 11 =