αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους»: Ο Michael Bloomberg λέει τις δικές του αλήθειες

«Ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους»: Ο Michael Bloomberg λέει τις δικές του αλήθειες

Τη δική του οπτική για το πως βλέπει τα πράγματα, μοιράστηκε ο επιχειρηματίας και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg. Ο ιδρυτής του ομωνύμου πρακτορείου ειδήσεων, μίλησε στo Thrive Global. Στην ερώτηση για το τι του δίνει δύναμη, ο έμπειρος businessman ήταν ξεκάθαρος: «Η δουλειά! Και να το αλλάζεις κάτι στις ζωές των ανθρώπων».

Απαντώντας στο τι θα έκανε αν είχε διαθέσιμα 15 λεπτά μέσα στην ημέρα, ο Bloomberg απάντησε ότι θα μιλούσε με συναδέλφους, θα ενημερωνόταν για τα νέα, θα έκανε τηλεφωνικές κλήσεις ή θα διάβαζε περιοδικά.

Η πιο ενδιαφέρουσα εξομολόγηση του, ήρθε όταν ρωτήθηκε για τη φράση που τον έχει εμπνεύσει και βοηθήσει στην πορεία του μέχρι σήμερα. «Όταν έγινα δήμαρχος της Νέας Υόρκης, κάποιος μου είπε: Ακόμα και αν έχεις το 90% της αποδοχής σε μια πόλης 8 εκατ. πολιτών, 800 χιλ. δεν θα σε θέλουν», τόνισε και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να είσαι προσγειωμένος. Η αλήθεια είναι, ότι ποτέ δεν θα τους ικανοποιήσεις όλους. Αλλά αν πράττεις αυτό που θεωρείς σωστό, οι περισσότεροι άνθρωποι θα σε εκτιμήσουν για αυτό».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 11 =