αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις: 9 διάσημα πρόσωπα που έφτασαν στην τεράστια επιτυχία… λίγο πιο μετά

Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις: 9 διάσημα πρόσωπα που έφτασαν στην τεράστια επιτυχία… λίγο πιο μετά

Είναι αλήθεια, ότι αρκετά success stories στην εποχή μας, ξεκινούν όταν οι πρωταγωνιστές τους είναι σε πολύ νεαρή ηλικία. Δες για παράδειγμα τον Mark Zuckerberg (Facebook) ή τον Evan Spigel (Snapchat). Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχουν πολλοί πετυχημένοι άνθρωποι, σε διάφορα πεδία, οι οποίοι μέχρι μια ηλικία δεν είχαν τίποτα σημαντικό να επιδείξουν, αλλά στην συνέχεια ήρθε η «εκτόξευση».

Ήξερες ότι ο ηθοποιός Sylvester Stallone έκανε μόνο ταινίες για ενήλικες μέχρι την ηλικία των 24; Ενώ η μεγάλη επιτυχία ήρθε για αυτόν από τα 30 και μετά. Η J.K. Rowlling, η διάσημη συγγραφέας του Harry Potter και σημερινή εκατομμυριούχος, μέχρι τα 23 της ήταν μια απλή δασκάλα σε σχολείο. Ο Reid Hoffman, ιδρυτής του Linkedin, μέχρι τα 30 του δεν είχε ποτέ ασχοληθεί με την επιχειρηματικότητα.

Στο παρακάτω γράφημα που δημιούργησε το Fundersandfοunders.com, θα δεις 9 διάσημα πρόσωπα που έφτασαν στην μεγάλη επιτυχία… λίγο πιο μετά. Βγαίνει ακόμα ένα συμπέρασμα: Ότι δεν υπάρχει μια «ιδανική ηλικία» για να ξεκινήσεις. Άλλοι «εκτοξεύονται» πιο μικροί, ενώ άλλοι πιο μεγάλοι. Σίγουρα όμως, ποτέ δεν είναι αργά.

https://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2014/10/too-late-to-learn-famous-late-bloomers-infographics-anna-vital-anastasia-borko-1.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − five =