αρχικηVIRALΠολυκατάστημα ανακοίνωσε ότι πουλά το PS4 προς μόλις 95 ευρώ… και έγινε πανικός (BINTEO)

Πολυκατάστημα ανακοίνωσε ότι πουλά το PS4 προς μόλις 95 ευρώ… και έγινε πανικός (BINTEO)

Με την κυκλοφορία του PlayStation 5 να βρίσκεται μόλις λίγους μήνες μακριά, θα περίμενε κανείς ότι η ζήτηση για το PlayStation 4 θα είχε μειωθεί αισθητά, μιας και η πλειοψηφία των gamers έχει αρχίσει να μαζεύει το χρήμα που θα χρειαστεί για την αγορά της νέας παιχνιδοκονσόλας. Παρόλα αυτά, κανείς δεν θα έλεγε όχι σε αυτήν την απίστευτη προσφορά που έβγαλε ένα κατάστημα Lidl στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα Lidl στο Orgeval (μια μικρή κωμόπολη κοντά στο Παρίσι) ανακοίνωσε ότι πουλά το PlayStation 4 στα….€95 με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν έξω από το κατάστημα περισσότερα από 500 άτομα για να το αγοράσουν. Οι υπεύθυνοι δεν περίμεναν τόσο μεγάλη απήχηση, αναγκάστηκαν να αποσύρουν την προσφορά, κράτησαν κλειστό το κατάστημα και κάλεσαν την αστυνομία για να διαλύσει το πλήθος, διότι ζούμε και σε εποχές κορωνοϊού.

Όλα, λοιπόν, είναι θέμα τιμής. Ακόμα και αν έχεις στην κατοχή σου το PS4, τα €95 είναι μια τιμή που δεν την προσπερνάς εύκολα. Σε τελική ανάλυση, το αγοράζεις και το πουλάς σε υψηλότερη τιμή ή το αφήνεις στημένο στο εξοχικό σου ή το δίνεις στον 5χρονο γιο, ανίψι, βαφτιστήρι για να σε έχει σαν θεό μετά…

Να υπενθυμίσουμε ότι η Sony έχει δεσμευτεί για την υποστήριξη του PS4 για τουλάχιστον 2 χρόνια αφότου κυκλοφορήσει το PS5, επομένως, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για όποιον σκέφτεται να το αγοράσει.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =