αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πολλοί από εσάς ανησυχείτε για τα χρόνια σας, ενώ σπαταλάτε τις ημέρες σας»: Το νέο post με νόημα, από τον Gary Vaynerchuk

«Πολλοί από εσάς ανησυχείτε για τα χρόνια σας, ενώ σπαταλάτε τις ημέρες σας»: Το νέο post με νόημα, από τον Gary Vaynerchuk

Μια ιδιαίτερα εύστοχη ανάρτηση έκανε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Gary Vaynerchuk, στην σελίδα του στο Facebook. Αυτή έχει να κάνει με τα μακροπρόθεσμα και τα βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, και πως αντιλαμβάνεται ο καθένας όλο αυτό το «παιχνίδι». Όπως εξηγεί: «Πολλοί από εσάς ανησυχείτε για τα χρόνια σας, ενώ σπαταλάτε τις ημέρες σας».

Και συμπληρώνει: «Δεν μπορείς να περιμένεις αποτελέσματα 30 χρόνων, με 30 λεπτά δουλειάς».

Πρέπει να κινηθείς γρήγορα κάθε ημέρα, αλλά ταυτόχρονα να καταλάβεις ότι η εκπλήρωση του οράματος σου χρειάζεται χρόνο. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν λάθος, όπως εξηγεί ο γνωστός businessman ακριβώς πάνω από την φωτογραφία που ανέβασε. Ο ίδιος βλέπει εκατοντάδες ανθρώπους να είναι τεμπέληδες και παθητικοί σε καθημερινή βάση, αλλά να αγχώνονται για το αν θα είναι καλοί… στο τέλος του χρόνου.

Κανονικά, πρέπει να γίνεται το αντίθετο: Ναι κινείσαι γρήγορα κάθε ημέρα και να δουλεύεις σκληρά. Ενώ την ίδια στιγμή θα έχεις υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα, που ίσως έρθει στο τέλος του χρόνου.

Macro-Micro-Everyday I see 100’s of people playing the game backwards. People are lazy and passive daily but stress…

Posted by Gary Vaynerchuk on Mittwoch, 3. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 6 =