αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠοιο είναι το μοναδικό κατάστημα του Σκλαβενίτη που θα ανοίξει αύριο Κυριακή

Ποιο είναι το μοναδικό κατάστημα του Σκλαβενίτη που θα ανοίξει αύριο Κυριακή

Μία από τις απαράβατες αρχές που ακολουθεί η Σκλαβενίτης είναι ότι τα καταστήματα της δεν ανοίγουν ποτέ την Κυριακή με μοναδική εξαίρεση τις περιόδους των γιορτών στο τέλος του χρόνου. Ακόμη και την δυνατότητα που έδωσε ο νόμος για την δυνατότητα λειτουργίας των εμπορικών 8 Κυριακές τον χρόνο η διοίκηση της Σκλαβενίτης, δεν την αξιοποίησε τονίζοντας ότι η Κυριακή είναι αργία και ημέρα ξεκούρασης για τους εργαζόμενους της.

Μάλιστα η γνωστή εταιρία δεν άλλαξε την τακτική της, παρά το γεγονός ότι όλοι οι βασικοί ανταγωνιστές της ανοίγουν τις Κυριακές που τους το επιτρέπει ο νόμος.

Υπάρχει όμως μια εξαίρεση. Ένα κατάστημα του Σκλαβενίτη που ανοίγει τις Κυριακές, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και αύριο. Πρόκειται για το υπερμάρκετ στο εκπτωτικό πάρκο McArthurGlen στα Σπάτα. Το κατάστημα Σκλαβενίτης εκεί αναγκάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση καθώς δεν μπορεί να κάνει αλλιώς μιας και ο κανονισμός του πάρκου προβλέπει όλα τα καταστήματα να ακολουθούν μία ενιαία πολιτική ωραρίου και λειτουργίας.

Αντίθετα σε άλλα εμπορικά κέντρα η Σκλαβενίτης δεν πρόκειται να ανοίξει τα καταστήματα της τη Κυριακή. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι αυτή του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι όπου το υπερμάρκετ Σκλαβενίτης αποτελεί και τον πυρήνα του, αλλά και του Athens Mall και του Athens Heart όπου η Σκλαβενίτης διαθέτει καταστήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − eight =