αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ποιος χρειάζεται τα χόμπι; Έχω 100 δουλειές» λέει ο επενδυτής Marcus Lemonis και εργάζεται όλη μέρα

«Ποιος χρειάζεται τα χόμπι; Έχω 100 δουλειές» λέει ο επενδυτής Marcus Lemonis και εργάζεται όλη μέρα

Μια διαφορετική οπτική, για το πως πρέπει να συμβαδίζουν η επαγγελματική και η προσωπική ζωή δίνει ο επενδυτής Marcus Lemonis. Ο ελληνικής καταγωγής businessman είναι ιδιοκτήτης της Camping World, μιας εταιρίας με αξία πάνω από 1 δισ. δολάρια. Ενώ παράλληλα, έχει επενδύσει σε πάνω από 100 μικρότερες επιχειρήσεις.

Σε εκπομπή του CNBC, ερωτήθηκε για το πόσες ώρες εργάζεται την εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στο φορτωμένο πρόγραμμα του. Και οι απαντήσεις του προκάλεσαν έκπληξη σε αρκετούς.

«Από το να μα ρωτάτε πόσες ώρες εργάζομαι την εβδομάδα, θα ήταν καλύτερο να με ρωτήσετε πόσες ώρες κοιμάμαι την εβδομάδα. Συνήθως, κοιμάμαι 35 ως 40 ώρες την εβδομάδα» αποκάλυψε ο Marcus Lemonis.

Σημειώστε: Κοιμάται 40 ώρες την εβδομάδα και εργάζεται σχεδόν όλες τις υπόλοιπες, όπως εξηγεί ο ίδιος. Ωστόσο, η δουλειά non-stop δεν είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τον γνωστό επενδυτή. Είναι διασκέδαση. «Αν μου πεις να δουλέψω λιγότερο, θα είμαι δυστυχισμένος» δήλωσε ο Lemonis.

Μάλιστα, όταν διάφοροι άνθρωποι του λένε πως θα έπρεπε να έχει μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, εκείνος απαντά ξεκάθαρα: «Γιατί; Αφού αγαπώ αυτό που κάνω». Έχει κάποιες στιγμές χαλάρωσης, κατά τις οποίες παίζει τένις ή κάνει yoga.

Αν όμως κάποιος του πει, για παράδειγμα, να πάει μια εκδρομή, έτσι ώστε να κάνει κι άλλες χαλαρές δραστηριότητας, ο ίδιος απαντά πάλι καθαρά: «Ποιος χρειάζεται τα χόμπι; Έχω 100 δουλειές». Ο Marcus Lemonis έχει σίγουρα μια… τολμηρή οπτική που βλέπει τα πράγματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 2 =