αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠοιες είναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο iPhone 8

Ποιες είναι οι μέχρι τώρα πληροφορίες γύρω από το επερχόμενο iPhone 8

Το λανσάρισμα του επόμενου iPhone θα είναι σημαντικό γεγονός για την Apple αφού φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το λανσάρισμα της πρώτης συσκευής της σειράς, η οποία άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Πέρα από τον επετειακό χαρακτήρα που θα έχει η νέα συσκευή, αναμένεται να ενσωματώνει και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες κάτι που ουσιαστικά δεν γίνεται τα τελευταία χρόνια αφού οι συσκευές κάθε χρονιάς ανανεώνουν ένα βασικό design.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, οι πάρα πολλές φήμες και στη συνέχεια διαρροές που ξεκίνησαν σχεδόν αμέσως μετά το λανσάρισμα των iPhone 7 και 7 Plus μας έχουν επιτρέψει να σχηματίσουμε μια αρκετά πλήρη εικόνα για το πώς θα είναι η επόμενη έκδοση. Ωστόσο, μία τελευταία αναφορά καταμαρτυρεί ότι η Apple αναμένει ότι το iPhone 8/ iPhone X θα ξεπεράσει τις πωλήσεις κάθε προηγούμενης σειράς.

Πιο συγκεκριμένα μια έκθεση της BlueFin Research, την οποία αποκαλύπτει το blog Barron’s (του ομίλου της Wall Street Journal), αναφέρει ότι η αμερικανική εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή των επόμενων συσκευών iPhone από τον ερχόμενο Ιούνιο, δηλαδή μήνες νωρίτερα σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτό μπορεί να σημαίνει είτε ότι η Apple θα λανσάρει το νέο της iPhone νωρίτερα απ’ ότι συνήθως ή ότι η εταιρεία προετοιμάζεται για τη δημιουργία σημαντικού στοκ ώστε να ανταπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε διαρροή για μετάθεση της ημερομηνίας λανσαρίσματος της συσκευής. Άρα, μοιραία εξάγεται το συμπέρασμα ότι πιθανότατα ισχύει η δεύτερη περίπτωση.

Το συμπέρασμα γίνεται ακόμη ασφαλέστερο εάν αναλογιστούμε ότι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μία σχεδιαστικά ολοκαίνουργια συσκευή με οθόνη που θα καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του εμπρόσθιου μέρους της, με μηδαμινά bezels, η οποία θα ενσωματώνει τις λειτουργίες του home button, του βασικού ηχείου και της εμπρόσθιας κάμερα «μέσα» σε αυτή την οθόνη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 13 =