αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠοια brands θα βρεις στον Πύργο Πειραιά

Ποια brands θα βρεις στον Πύργο Πειραιά

Έγιναν πριν λίγες ημέρες τα επίσημα εγκαίνια του ανανεωμένου Πύργου Πειραιά. Του πρώτου βιοκλιματικού ουρανοξύστη 22 ορόφων της χώρας.

Το ιστορικό κτίριο ύψους 88 μέτρων που δεσπόζει στο λιμάνι του Πειραιά, μαράζωνε μισό αιώνα, πήρε ξανά ζωή. Μάλιστα πλέον είναι sold out, καθώς τους τελευταίους 4 μήνες, μισθώθηκαν και οι τελευταίοι 8 όροφοι στο πλήρως ανακατασκευασμένο κτήριο του Piraeus Tower, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ, όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Ένοικος στον Πύργο είναι, μεταξύ άλλων, ο Όμιλος Inditex (Zara, Zara Home). Η συμφωνία αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τ.μ., που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, για χρήση Zara και Zara Home.

Το ισόγειο έχει μισθώσει φαρμακείο της αλυσίδας Go To Health, ενώ στον τρίτο όροφο υπάρχει ο χώρος εστίασης του Πύργου, ένα concept της Nice n Easy και στον τέταρτο όροφο το γυμναστήριο Athlesis.

Στον Πύργο υπάρχει και κατάστημα επιφάνειας σχεδόν 1.200 τ.μ. του βρετανικού κολοσσού ένδυσης JD Sports.

Επίσης από τον 9ο μέχρι το 14ο όροφο, ήτοι 6.210 τ.μ., έχουν μισθωθεί στην Dialectica, την ελληνική start up στον τομέα της τεχνολογίας. Η Anti Pollution, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή λιμενικών εγκαταστάσεων και διαχείρισης απορριμμάτων στη Μεσόγειο, μέλος του Ομίλου V Group του Βύρωνα Βασιλειάδη, έχει «αποβιβαστεί» στον 22 όροφο του Πύργου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − thirteen =