αρχικηVIRAL«Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»: Το event μέσω Facebook που… ενδιαφέρει 15 χιλ. Αθηναίους και έχει προβληματίσει τις Αρχές

«Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα»: Το event μέσω Facebook που… ενδιαφέρει 15 χιλ. Αθηναίους και έχει προβληματίσει τις Αρχές

Ένα event που «τρέχει» στο Facebook τις τελευταίες ημέρες, έχει προβληματίσει τις Αρχές. Το event έχει τίτλο «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα». Και καλεί όσους Αθηναίους το επιθυμούν να ανέβουν στις 5 Δεκεμβρίου στην Πάρνηθα για να κάνουν την βόλτα τους με ποδήλατο, κράνος και… sms στο 13033.

Όπως μπορείτε να δείτε μάλιστα στην Σελίδα του event, σε αυτό έχουν δηλώσει ως τώρα ότι θα πάνε 3,6 χιλ. άτομα ενώ άλλοι 12 χιλ. έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται. Συνολικά δηλαδή πρόκειται για πάνω από 15 χιλ. ανθρώπους- χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι όλοι αυτοί θα πάνε όντως στην… ιδιαίτερη βόλτα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ερωτηματικό αποτελεί και το πως θα χειριστούν οι Αρχές μια τέτοια ομαδική άθληση- αν πραγματοποιηθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως η Πάρνηθα είναι στην Αττική, και αυτό που δεν επιτρέπεται είναι μόνο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Χαρδαλιάς, είχε αναφέρει πως επιτρέπεται η άθληση μόνο κοντά στην οικεία μας. Από τη μεριά του ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει πει πως «προφανώς επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα».

Με τα υπάρχοντα μέτρα της Πολιτείας, προβλέπεται η δυνατότητα ατομικής άθλησης (ή ανά δύο άτομα) αποστέλλοντας στο 13033 τον κωδικό 6, με τις απαιτούμενες αποστάσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − six =